Piotrbedzin Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam Szukam osoby znającej się na zawarowaniu Fox DHX Coil 5.0 Zastanawia mnie, sens układania kolejności podkładek. i dla czego taka a nie inna kolejność oraz jak wpływa ilość podkładek na działanie. Chętnie chciałbym ustawić zaworowanie pod ramę jedno zawias, skok 150-170 - cannondale Gemini , lub inna rama o takowym skoku i przełożeniu. Czy jest Osoba, na forum mająca pojecie w jakiej kolejności ,dla czego i jakie działanie ma taki i taki shim. lub jak najbardziej optymalnie dobrać wielkość , grubość do danego przełożenia . przy skoku 170mm przełożenie siły o ile sie nie myle ma 3.0 , przy 150mm 2.6 Co do tego przełożenia nie jestem pewny bo gdzieś mi to śmigło na jednej stronie. Z góry dziękuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrbedzin Napisano 23 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Temat do zamknięcia, tu sprawdziła się metoda jak sam nie sprawdzisz to się nie dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.