marcin33892 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam. Czy istnieją jakieś przejściówki do zamocowanie pancerza z hamulców hydraulicznych do mocowania pod zwykły pancerz linkowy ? Pytam ponieważ moja rama nie ma mocowania na hamulce hydrauliczne, a nie uśmiecha mi się mocowanie za pomocą trytytek czy też innychv opasek. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Oczywiście również miałem ten problem z poprzednią ramą Accent Uchwyt GRIPPER I • www.centrumrowerowe.pl i jeszcze coś takiego http://www.nokaut.pl/pozostale-akcesoria-rowerowe/uchwyt-gripper-iii-do-mocow-przew-hydr-pancerza-na-klejonej-podkladce-2szt.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin33892 Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 O takie coś mi chodziło.Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A te przylepne nie będą się odklejały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jasinski21444 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Miałem te przylepne odpadły po 2 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To lepiej te mocowane do zwykłych przelotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miner Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja w pudełku z hamulcami miałem dołączone wieszaki takie przypinane w tych miejscach przy główce ramy i przy sztycy tam gdzie są podwieszone pancerze linek, a dalej na amortyzatorze i na tylnich widełkach zapięte mam na te plastikowe opaski z ząbkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ten klejony jest lipny, odpada po jakimś czasie. Dałem sobie spokój i kupiłem ten mocowany do przelotki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sagitt77 Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie samoprzylepne accenta trzymają się już pół roku. Umieściłem go w połowie górnej rury między gripperami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin33892 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja zdecyduje się na te droższe Nie ufam klejom A w pudełku nie miałem dodanych przelotek bo kupiłem używane hamulce(2 tyg używane). Pozdrawiam i dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja w poprzedniej ramie używalem patentu z zipem i końcówką od pancerza nie jest to ładne ale trzyma za. . . e teraz na szczęście mam wszystkie potrzebne mocowania ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.