marcin33892 Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Witam. Czy istnieją jakieś przejściówki do zamocowanie pancerza z hamulców hydraulicznych do mocowania pod zwykły pancerz linkowy ? Pytam ponieważ moja rama nie ma mocowania na hamulce hydrauliczne, a nie uśmiecha mi się mocowanie za pomocą trytytek czy też innychv opasek. Pozdrawiam
CzikO Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Oczywiście również miałem ten problem z poprzednią ramą Accent Uchwyt GRIPPER I • www.centrumrowerowe.pl i jeszcze coś takiego http://www.nokaut.pl/pozostale-akcesoria-rowerowe/uchwyt-gripper-iii-do-mocow-przew-hydr-pancerza-na-klejonej-podkladce-2szt.html
MokryxD Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 To lepiej te mocowane do zwykłych przelotek
Miner Napisano 18 Grudnia 2012 Napisano 18 Grudnia 2012 Ja w pudełku z hamulcami miałem dołączone wieszaki takie przypinane w tych miejscach przy główce ramy i przy sztycy tam gdzie są podwieszone pancerze linek, a dalej na amortyzatorze i na tylnich widełkach zapięte mam na te plastikowe opaski z ząbkami
Schwefel Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Ten klejony jest lipny, odpada po jakimś czasie. Dałem sobie spokój i kupiłem ten mocowany do przelotki.
Sagitt77 Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 U mnie samoprzylepne accenta trzymają się już pół roku. Umieściłem go w połowie górnej rury między gripperami.
marcin33892 Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Napisano 19 Grudnia 2012 Ja zdecyduje się na te droższe Nie ufam klejom A w pudełku nie miałem dodanych przelotek bo kupiłem używane hamulce(2 tyg używane). Pozdrawiam i dzięki za pomoc.
lukaszs Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 Ja w poprzedniej ramie używalem patentu z zipem i końcówką od pancerza nie jest to ładne ale trzyma za. . . e teraz na szczęście mam wszystkie potrzebne mocowania ;-)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.