Skocz do zawartości

[błotnik przód] na podkowę amortyzatora

mihalp90

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

o dzięki!

ale po szukaniu błotnika przedniego nie indeksuje tego. Trzeba wiedzieć jak się to nazywa:)

a powiedzcie mi przy okazji czy jest sens inwestować w wersję xl?

Napisano

Tez sie zastanawiam nad takim błotnikiem ale jak patrzę jaki to patent to zastanawiam sie czemu nie ma innych firm na alegro jak to można zrobić z teczki na dokumenty plastikowej tylko znać wymiar 1:1

Napisano

5 dyszek za kawałek plastiku, rzeczywiście lepiej samemu wyciąć. Na forum (chyba w dziale ostrego koła) był kiedyś szablon do wycięcia butt fendera, którego też widać w tych wynikach wyszukiwania na allegro.

Ten wzór będzie pasował też do odwróconej podkowy Manitou czy jest jakiś inny?

• Mod Team
Napisano

Ma zastrzeżony znak produkcyjny wiec chyba nie. Właśnie sie zastanawiam ską niewielki arkusz plastiku wziąć ... lekko bym go przerobił bo mi kilka rzeczy nie pasuje ale sam pomysł jest ok. Lekko i bezinwazyjnie. Ale musiałbym sie podcierać 500 ełro żeby za tyle wycięty i nadrukowany arkusz plastiku kupić.

Napisano

Prawo europejskie jest o tyle fajne, że nie możesz opatentować idei błotnika pod podkowę.Możesz otrzymać patent na konkretny produkt. Zmieniasz coś i masz swój patent.

• Mod Team
Napisano

Ja na początek powalczę z szablonem z tekturki :D jak już ustalę wszelkie wycięcia i będę znał końcowy wymiar, będę szukał arkusza bardziej spełniające kryteria błotnikowe :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...