TommyTommy Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Witam, Czy orientujecie się jaki to model szosówki? Jeśli ktoś się z nią spotkał to czy ten sprzęt się do czegoś nadaje? czy tylko jako wieszak na ciuchy w pokoju? http://postimage.org/image/dvsfl1f2z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 A reebok produkuje rowery?... Trochę dziwny, rama alu (na taką wygląda) i minetki na ramie. Czyżby przemalowywany zabytek? Co do osprzętu to nie uważasz że zdjęcie o takiej szczegółowości i odległości od obiektu nie za bardzo pozwala wysnuć jakieś wnioski? Ustawienie siodła/kierownicy/manetek świadczy o braku pojęcia posiadacza o ergonomii użytkowania takiego roweru, do tego właściciel sprawia wrażenie osoby która lubi cierpieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jokulus25 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 w tym momencie właśnie zwróciłem uwagę na siodełko i sztycę , po czym się załamałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Nie ma się co załamywać, bo to jest do zrobienia/przerobienia na sensowne w minutę. Żeby ocenić opłacalność zakupu przydałaby się większa ilość lepszych zdjęć lub specyfikacja oraz cena. Mnie zniechęciłyby manetki na ramie, w chwili obecnej (i od paru ładnych już lat) nawet tanie zmieniacze shimano są zintegrowane z dźwigniami hamulcowymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bukakewarior Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 To chyba ram Authora (4040 czy coś takiego), ale nie jestem pewny na setę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
twojastara Napisano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 jaki model? - niski (przedzial do 500pln) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.