fryta Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 dayus podsunął myśl w temacie "Ciekawe aukcje na Allegro" o aktualizacji tematu z przyczyn oczywistych, czyli okresowej widoczności aukcji - popieram jego uwagę. To samo myślę o temacie [dzisiaj] co zrobiłeś(aś)?? Proponuję skasowanie tematów i rozpoczęcie postowania od nowa. Wiem, że to może was zaboleć - tych którym zależy na ilości postów - ale nie ilość napisanych postów jest ważna na tym forum. Czekam na wasze uwagi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Hmm jestem za, i tak starych postow nikt nie czyta[lub prawie nikt]. Na forum.battlenet.pl mamy topick samopoczuke, avatary rulz i pewwnie jeszcze jakis bys ie znalazl ktory sie kasuje od czasu do czasu i robi nowy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Moje zdanie to - kasuj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ecia Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Proponuję ustawić na te (i im podobne) tematy widełki czasowe - po np. tygodniu-dwóch temat znika i kto ma ochotę, tworzy go od nowa. Co wy na to :question: Pozdrówko samoczyszczące . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Ja bym tematy zostawił, ale wyczyścił ze starych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Proponuję skasowanie tematów i rozpoczęcie postowania od nowa. Zgadzam się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ombre Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Jestem za. Kasujcie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biera Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 A na forum cytadeli pamiętam że robiło się poszczególne woluminy tematu - tyle że tutaj to nie ma sensu:) jak na mnie to jestem za:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Proponuję ustawić na te (i im podobne) tematy widełki czasowe - po np. tygodniu-dwóch temat znika i kto ma ochotę, tworzy go od nowa. jestem za tym pomysłem, szczególnie o aukcjach na allegro i zbiorowym pamiętnikiem hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jo_jacek Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Mi sie pomysł z tym czasowym temat niepodoba. Mysle, że najlepiej było by usunąc wszystkie strony i zostawic tylko jedną najnowszą i tyle.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wsfetrze Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 A ja jestem za pomysłem Eci. Sam kilkakrotnie pisałem o takim rozwiązaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Lookas 46 Napisano 16 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Mi to rybka, chcecie kasujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alvaren Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Temat o aukcjach bym zostawił i tylko kasował posty co jakiś czas co do drugiego tematu wogóle bym to skasował ......... o co komuś wiedzieć że dzisiaj pojechałem 2 kilosy lub zjedłem bułke temat do nabijania postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Danniels Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Propozycja Eci wydaje sie najlepsza. Te tematy są o tyle fajne że tworzą taką "swoją" atmosferę na forum, ale strasznie zaśmiecają. Podpisuję się obiema rękami pod kasowaniem w nich postów starszych niż dwa (czy nawet jeden) tygodnie. Pozdrawiam Jacunio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skrzynia Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Widzę, że do tej pory nie ma żadnych sprzeciwów więc tematy zostały zaktualizowane. Temat [dzisiaj] co zrobiłeś(aś) ? jest na swoim miejscu, ale pozostał tylko pierwszy post (założyciela tematu) oraz posty z dnia dzisiejszego. Podobnie jest z tematem [Ciekawe aukcje na Allegro]. Pozostaje tylko kwestia automatycznego czasowego usuwania z nich postów (np co 2-3tygodnie) - nie wiem czy w tej wersji forum jest to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShK Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 aukcje trwają do 14 dni wiec proponuje usówanie po 3 tygodniach. hehehe Jak nie da sie automatycznie to zawsze mozna ręcznie Pozdro dla usówacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomash Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Ale po zakończeniu aukcji można jeszcze ją przez jakiś czas zobaczyć, moim zdaniem tematy te można by czyścić co 1-1,5 miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Napatos Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Temat o aukcjach bym zostawił i tylko kasował posty co jakiś czas co do drugiego tematu wogóle bym to skasował ......... o co komuś wiedzieć że dzisiaj pojechałem 2 kilosy lub zjedłem bułke temat do nabijania postów Czytasz w moich myślach Jeśli możliwe jest automatyczne kasowanie starszych postów, to byłoby to chyba dobre rozwiązanie dla tematu [Ciekawe ...] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fryta Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 Dzięki za przychylne zdania, sądzę że temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.