razorjack Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 mam białe dolne lagi, trochę porysowane, więc pomyślałem że od razu przemaluję na czarne. Chciałbym żeby było to zrobione profesjonalnie i dobrze. najtrwalsze jest malowanie proszkowe z wypiekaniem? ale to wiąże się z wyjęciem ślizgów itp. z lag ? (żeby się nie przypiekły) słyszałem że malowanie 'zwykłe' (aerograf itp) też potrafi być dosyć trwałe. Znacie zakład który się tym zajmie? najlepiej taki który miał już doświadczenie. golenie są od Lyrika (magnezowe?) Chciałbym żeby usługa była kompleksowa, ja daję golenie, oni pozbywają się starego lakieru (albo go matowią), zabezpieczą dziury, malują (kilka razy, włącznie z jakimś zabezpieczeniem). Dlatego chciałbym żeby mieli doświadczenie z tego rodzaju materiałami/usługami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 17 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 może tu http://www.pomalujrower.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 17 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 A jeden temat nie wystarczy? Zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.