Player77 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 sie ma.. Time Atac XS Carbon- to jest mój wybór(Carbon- dlatego , że kolorystycznie bardziej mi odpowiadają- niestety sa droższe) kupie sobie je na wiosnę- jak pośmigam to napiszę jak sie spawują muszę jeszcze moje 540 pogonić(gwarancja na rok, przebieg 500km są po przeglądzie serwisowym-może ktos chętny będzie- to na PW) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Też podpisuje się pod pozytywnymi opiniami o pedałach Time. Od prawie 15 tyś. km używam modelu Alium. Luz znikomy, praktycznie taki sam jak od początku, nic się nie powiększało. Kręcą się bardzo dobrze, a nic nigdy przy nich nie grzebałem, nawet nie smarowalem. Można powiedzieć, że są praktycznie bezobslugowe. Już mam zakupionego następcę - Time Roc. aliumy bym zostawił ale już bloki mam do wymiany plus trochę korpus się wytarł więc zainwestowałem w model wyższe:) Luz roboczy dla kolan to dla mnie konieczność. Bardzo polecam! Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Player77 Napisano 28 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 coś takiego jeszcze znalazłem http://reviews.mtbr.com/review-look-s-track-mountain-bike-pedals ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryke Napisano 28 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Też właśnie je widziałem, wyglądają bardzo ciekawie. Znacznie zmienili konstrukcje - i w sumie bardzo dobrze. Tylko właśnie jak to nowość nie wiadomo jak będą się sprawować na dłuższą metę. Zawsze możesz zaryzykować i sprawdzić Wysłane za pomocą Tapatalk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RafalMizdra Napisano 11 Marca 2013 Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 ROC'ki nazywają się teraz ATAC XC2, lub XC4 ---> czyli po staremu ROC S. Nie wyglada mi zeby miały regulację twardości sprężyny. Regulacja to jest chyba tylko w Z-Control i serii ATAC XS. Wydaje mi się, że jednak mają ją - http://www.bikekatalog.pl/2013//komponenty/1452/Time.ATAC.XC.4...ROC.ATAC.S/ Opis: Materiał KOMPOZYT, Oś STAL, Łożyskowanie, Luz Roboczy +/- 5 STOPNI, Siła/Kąt wypięcia 13 LUB 17 STOPNI, (REGULACJA SPRĘŻYNY) Ciekawe czy różnią się czymkolwiek od poprzedników ATAC ROC S Pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.