Skocz do zawartości

[obręcze] Accent Airplane, Offrider i Trackliner

mrmorty

Rekomendowane odpowiedzi

• Mod Team
Napisano

Hej

Przeszperałem neta i nic nie znalazłem na temat tych obręczy. No może nie do końca nic bo na blogrowerowy.pl jest dośc lakoniczna wzmianka o Airplane a u nas na forum jest temat poświęcony dwóm pozostałym obręczom, ale jak to zwykle bywa dyskusja potoczyła się wg standardowego tematu - nie mam tych obręczy ale kumpel ma i coś tam coś ale ja jeżdżę na Mavicach i są w porzo :)

Chodzi mi o opinie kogoś kto waży trochę więcej niż znokautowany ostatnio Manny Pacqiao :) i poleci którą obręcz wybrac pod zawodnika co to nie boi się zjechac z górki, trochę waży ale bez tragedii i dziwnym trafem robi to odważniej na rowerze MTB niż na dedykowanej do tego maszynie :devil:

Nie mówimy tu o skakaniu oczywiście.

Mam trochę dobrych szprych dedykowanych do kół zjazdowych więc mógłbym w pewien sposób rzeczone obręcze wzmocnic i ja

Napisano

Używam Airplane i powiem tak: obręcze jak obręcze :D Koła zaplotłem samodzielnie na szpryszkach Sapim Leader, jak zaplotłem, wycentrowałem, po 100km poprawiłem i... zapomniałem. Cały czas proste a w sezonie obrywały nieraz konkretnie :)

• Mod Team
Napisano

Lukam sobie po neciszu i wylukałem tego airplane'a i zauważyłem niemal że bliźniacze podobieństwo do Alexów XD które sam katuję. Taka sam konstrukcja, 3 komorowa, 2 ścienna, kapslowana. Waga również prawie taka sama. Moje XD uważam za dobre obręcze zaplotłem i nie ruszałem od chyba 2 sezonów. Niewielkie bicie sie objawiło ale rower enduro w sumie :D Mysle ze można brac ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...