koliber2 Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witajcie, Mam nadzieje ze pomozecie wybrac;) Od razu mowie- nie jestem fachowcem od rowerów dlatego proszę Was o pomoc. Szukam dobrego roweru do max 3000 zl. Poki co najbardziej pasuje mi Kellys Madman i poki co na niego jestem zdecydowany. Czy ktos z Was ma ten rower? Jakies cenne opinie, uwagi? A moze ktos zasugeruje jakiś inny rower w tym przedziale cenowym. Dla mnie ważne jest, aby były juz hamulce tarczowe (duzo jezdze w ciezkich warunkach atmosferycznych), dlatego vbrake odpada. Oczywiscie takie rzeczy jak dobra rama, amortyzator itd jest rowniez wazne. Prosze o pomoc:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cwb2 Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 hmm przecież teraz co drugi temat tego samego dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 (...)ważne jest, aby były juz hamulce tarczowe(...) Oczywiscie takie rzeczy jak dobra rama, amortyzator itd jest rowniez wazne ciężko będzie zmieścić się w 3k papieru jeśli chcesz mieć dobrą ramę, dobry amort i dobre hamulce tarczowe; gotowe zestawy...a co powiesz o poskładaniu rowerku od początku do końca, samemu? ja składam na BIRI ULTIMATE, amorek Mx Comp Air 100 '05, obrecze MAVIC XM 317 + piasty maszynówe Novatec, osprzęt niemal w całości Shimano LX i zmieszczę się w 3000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koliber2 Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 co powiesz o poskładaniu rowerku od początku do końca, samemu? pomysl moze i dobry, ale pod warunkiem ze sie na tym ktos zna. Ja niestety tak jak napisalem wczesniej nie znam sie na tym calym sprzecie dlatego wolalbym dac do 3000 zl za gotowy rower znanej marki i miec pewnosc ze to wszystko bedzie ladnie dzialac:) Dlatego wlasnie sie zastanawiam m.in nad Kellys Madman, Salamander DSC i Quartz DSC. Nie wiem czemu ale ta marka jakos przypadla mi do gustu. Ja potrzebuje rower ktory sie nie posypie za szybko.. ale nie mam jakis wymagan zeby amortyzator itd byl z najwyzszej polki- wazne zeby rower mial w miare dobry osprzet jak za te cene a nie jakis tani szmelc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Gość Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 To ja proponuję ten - chyba nie ma lepiej wyposażonego w tej cenie : http://www.unibike.pl/rowery/expert.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pakad Napisano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 naprawdę fajny ten UNBIKE za tą cenę; a do tego zawsze można jeszcze się potargować Ja niestety tak jak napisalem wczesniej nie znam sie na tym calym sprzecie Wiesz, równy miesiąc temu zarejestrowałem się na tym forum. Też byłem zielony jeśli chodzi o rowery. Poświęciłem trochę czasu na forum, poczytałem literatury "fachowej" i coś już wiem. Dalej się uczę. Potrzebna jest odrobina chęci w tym kierunki i czas. Z tym drugim w ostatnich czasach trochę gorzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tosh Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Poszukuję roweru do spokojnej jazdy po mieście, czasami poza miasto w lekki teren, w cenie od 2500zł do 3000zł. W sklepie rowerowym w moim mieście (Rzeszów) jest do kupienia Scott Aspect 20, za 2400zł, po przecenie z 3000zł. Zastanawiałem się też nad jakimś Cubem, ale nikt nie sprzedaje go w Rzeszowie, więc musiałbym jechać do Warszawy, lub sprowadzać z Berlina (Z tym nie było by większego problemu). A więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creative1989 Napisano 8 Lutego 2009 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Cube = Ramki na allegro nawet nie są drogie... Moją opinię pewnie znasz- ja bym samemu składał rower Jakbyś się zdecydował na kupno złożonego już to przy okazji jakbyś jechał do Warszawy albo Wrocka, możesz wpaść do Skiteam albo kupić przez rower.com(co jest lepsze, bo nie potrzeba jechać chociażby na przegląd gwarancyjny, żeby ci podbili gwarę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.