kokoshaglava Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Gdyby ktoś z Was potrzebował pomocy prawnika w sprawach związanych z jazdą na rowerze, to chętnie pomogę. Nieodpłatnie. Jestem prawnikiem (nie hobbystą lecz zawodowym) więc jestem w stanie pomóc w wielu sprawach. Wiem, że w wielu wypadkach nieznajomość prawa powoduje, że osoby nie są w stanie dowieść swoich racji i dochodzić swoich praw. Wiem, że dostęp do prawnika często jest ograniczony ze względu na brak środków. Lubię rower i sam jeżdżę więc przyjaźnie traktuję innych rowerzystów. No, może nie tych, których spotykam bez oświetlenia po zmierzchu Napisano na forum: "Tylko dobry prawnik moooże Cię z tego wyciągnie, jeśli uzna, że mu się to opłaci" "Ale pomyśl ile weźmie taki dobry prawnik a kolega tekzas napisał że nie ma kasy............???" Sympatia wobec rowerzystów, łapanie się za głowę podczas czytania postów dot. problemów z prawem na forach rowerowych sprawia, że korona mi nie spadnie z prawniczej głowy kiedy zrobię coś dobrego i pożytecznego. Może ktoś powie, że skoro nieodpłatnie to nie jest to dobry prawnik, ale spróbować zawsze można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 16 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 To proponuję zajrzeć kilka tematów niżej, do sprawy z Wrocławia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.