MMMAAACCC7 Napisano 23 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 z tego co widzę to ten uchwyt do tarcz jest na 90% nakręcany, patrzę po małej ilości miejsca na przełożenie szprych czyli patent 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MMMAAACCC7 Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 szkoda że już edytować nie mogę, ale mam coś takiego co potwierdza moje słowa http://allegro.pl/piasta-disc-shunfeng-sf-210-6srub-przod-lub-tyl-i2876222322.html w treści wyraźnie pisze-przednią łatwo przerobić na tył, bo ma normlany skok gwintu, czyli marketowo nakręcana tarcz na gwint wolnobiegu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 24 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Jeżeli chodzi o to to tak samo można tylną na przód jak i przód na tył bo są tej samej szerokości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 DO ZAMKNIECIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.