asked Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć, wiem, że takich tematów było dużo ale jeśli mam znaleźć coś idealnego dla mnie musze zasięgnąć rady bardziej doświadczonych kolegów. Mam w planach zmianę amortyzatora przedniego.. Obecnie mam RS Darta 3. Nie jest zły ale chciałbym cos nowego. Założenia 1. stery 1 i 1/8 2. hamulce disc 3. oś standardowa (chyba 9 mm o ile się orientuje) 4. cena do 1500 pln 5. pod koła 26 Proszę o pomoc w zakupie bo nie znam się na tym zupełnie. Moja waga nieco ponad 100 kg. Rama w rozmiarze 22.5 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Złoty środek: REBA ,ale za te pieniądze można pomyśleć o LISIE> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LUKASZ1980 Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Myślę że to będzie dla Ciebie idealne. http://allegro.pl/nowy-amortyzator-rock-shox-reba-rl-dual-air-26-i2866981543.html Pompujesz sobie pod swoją wagę,i cieszysz się jazdą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Fox nie będzie lepszy? Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 15 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 To zależy. Jedni wolą pracę Reby, inni Fox-a. To, że Fox jest droższy nie oznacza, że jest lepszy. U mnie mimo budżetu wylądowała Reba, praca Fox-a była nieakceptowalna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 15 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 W każdym bądź razie komora dual air jest upierdliwa w obsłudze ... ale sama praca jest od dostatecznej do bardzo dobrej - jak se ustawisz tak se masz Nie mam co prawda reby tylko revela ale wątpię by sie wiele pracą różniły. Nie będę cie namawiał ani odradzał ale opowiem ci co może ci sie przydarzyć z reba przy pompowaniu negatywnej komory na pewno siknie ci olejem. w zależności od stanu uszczelek w komorach widelec będzie sie zapadał albo raz na rok, albo raz na miesiąc np czym nie ma sie co martwić ani przejmować. w wersji z manetką na 90% pokrętło MC nie będzie odbijało poza tym świetna praca żadnych luzów niska waga i banalny niemalże serwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asked Napisano 15 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 OK. Można zamknąć. Kupiłem SIDa RLT z 2011 roku, nowy, z manetką za 1389 PLN. Temat do zamknięcia. Kolegom dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.