Mod Team Lookas 46 Napisano 25 Maja 2006 Autor Mod Team Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 No cóż kiera przetestowana w boju i nawet da się na tym jeździć W połączeniu z oponami 1.0 czułem się jak na rasowej kolarce ;P Ale po ok 60km drętwiały mi dłonie :] także dłuższa jazda odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrJ Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 A ja mam w XC 630mm i nie narzekam, że w tłumie o kogoś zawadzę (ba, ostatnio śmignąłem tak między dwoma furami stojącdymi na światlach i się wymieściłem!). A w 2gim rowerze do streetu mam 700 i też jakoś nie zgarniam nim pieszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macrianus2 Napisano 27 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2006 najlepsza bylaby szerokosc...regulowana w zaleznosci od potrzeb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukkas Napisano 28 Czerwca 2006 Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2006 A ja mam w XC 630mm i nie narzekam, że w tłumie o kogoś zawadzę (ba, ostatnio śmignąłem tak między dwoma furami stojącdymi na światlach i się wymieściłem!). tak, ale zmiesciles sie tylko dlatego, ze te fury mialy lusterka oddalone od siebie o wiecej niz 630mm, czyli bylo wieeele miejsca. w moim ostrym mam baranka 430mm i nieraz gdybym mial wiecej o cm to ktos by nie mial lusterka... niestety ten baranek sie nie sprawdza, bo bardzo mi rece dretwieja ostatnio mnie trzymalo dretwienie kilka dni... musze znalesc jakiegos bullhorna w normalnej cenie. a swoja droga, za 22 zlocisze kierownica o wadze 130g to prawdziwa okazja - ja wczoraj przycialem sztyce o jakies 8 cm (uzywam jej jako szosowej, a byl to dlugi Accent do XC), ale niestety nie mam dokladnej wagi aby sprawdzic ile oszczednosci wprowadzilem. podejrzewam ze rowerek wazy okolo 8 kg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.