Skocz do zawartości

[rdr team replica] informacje o marce

swimfan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jeżeli informacja ze strony jest prawdziwa te ramy są bardzo krótkie, 595 mm horyzontalnie przy 21" to bardzo mało :

RDR - bicycles

Troche grometria przypominaja GF wiec jakies strasznie wielkie nie sa.

Teraz jest pytanie czego to jest replika;)

Napisano

No moze tylko z materialu z jakich sa wykonane :woot:.

Jak patrze na RDR to jest blizniaczo podobny,ale moze mis sie wydaje :teehee: Na pewno rura horyzontalna idzie podobnie nawet podobny komin ma;)

Napisano

Nie, czemu?

RDR to zwykła firma robiąca zwykłe rowery, miałem styczność z paroma użytkownikami i nie narzekali, wręcz przeciwnie.

Trzeba tylko się upewnić z którego rocznika jest to co oferuje dh fun, bo nie wygląda na nowy. Niezależnie, Team Replica to jeden z budżetowych HT firmy, więc cena nie powinna budzić wątpliwości - jeżeli mówimy o czymś z poprzednich roczników.

Co do rozmiaru, mam wrażenie że firma nie podaje rozmiaru horyzontalnego tylko rzeczywisty, ale to też można sprawdzić u sprzedawcy.

Napisano

Zwykła rama, nie mająca nic wspólnego z geometrią Garego, na dodatek krótka, dosyć droga jeśli ją porównać z tą za 270 zł ...

Napisano

Nie, czemu?

RDR to zwykła firma robiąca zwykłe rowery, miałem styczność z paroma użytkownikami i nie narzekali, wręcz przeciwnie.

Trzeba tylko się upewnić z którego rocznika jest to co oferuje dh fun, bo nie wygląda na nowy. Niezależnie, Team Replica to jeden z budżetowych HT firmy, więc cena nie powinna budzić wątpliwości - jeżeli mówimy o czymś z poprzednich roczników.

Co do rozmiaru, mam wrażenie że firma nie podaje rozmiaru horyzontalnego tylko rzeczywisty, ale to też można sprawdzić u sprzedawcy.

Pytalem nowiutka,ale pewnie z 2008:) tak od nowosci stoi:)

• 3 tygodnie później...
Napisano

Witaj,

Jezdze na rowerze zlozonym na RDR Team Replica i nie moge nic zlego o niej powiedziec. Spawy sa solidnie zrobione, mam 170 cm wzrostu i rozmiar 17 jest idealna. Objechalem na niej Maroko z sakwami na przodzie i tyle. Zero jakichkolwiek problemow. W przyszlym roku mam zamiar wymienic ja ale na model wyzszy RDR Team Pro Easton tylko dlatego ze jest lzejsza o 300 gram.Jesli masz fundusze to kup Pro Easton ale jesli nie masz kasy to z Replici tez bedziesz zadowolony. Moge polecic kazdemu te ramy, na pewno sie nie zawiedzie.Pozdrawiam.

Zapodaje link do swojego roweru:

RDR Team Replica | rower Górski - RDR | Opis roweru, CayadoyLoco

do fotek z Maroka;)

Picasa Web Albums - Mateo Lore - Morocco on bi...

ps. rower wazy 11,5 kg

Napisano

z sakwami na przodzie i tyle.

tyle tylko ze pewnie z Ty z sakwami wazysz mniej niz ja bez niczego;/

Tak z ciekawości jak jesteśmy przy rowerze jaką masz średnice zacisku sztycy podsiodłowej?

Napisano

tyle tylko ze pewnie z Ty z sakwami wazysz mniej niz ja bez niczego;/

Tak z ciekawości jak jesteśmy przy rowerze jaką masz średnice zacisku sztycy podsiodłowej?

sztyca 31,6 mmMoja waga to 65 kg , w sakwach 22 kg, plus 5 litrow wody wiozlem;)

sztyca 31,6 mmMoja waga to 65 kg , w sakwach 22 kg, plus 5 litrow wody wiozlem;)

zacisk mam taki:http://allegro.pl/obejma-accent-x-country-34-9mm-grafit-i2915331190.html

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...