lukaszk Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Znalazłem ciekawy produkt zabezpieczający. Jego skutecznością raczej nie będzie linka ale do miejsc mocno zatłoczonych chyba jak znalazł. http://tech.wp.pl/kat,1009783,title,Mini-zamek-alarmowy-do-pilnowania-sprzetu-sportowego,wid,15173237,wiadomosc.html Jestem ciekawy ile to działa na bateriach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ta linka to kpina, takie coś przetnie się zębami i zanim się obrócisz żeby zobaczyć co tak alarm hałasuje to rower będzie na kolejnej przecznicy. Rok temu kupiłem w biedronce solidną kłódkę z alarmem za którą dałem 20 pln. Na ogniwie ma mały luz który załącza alarm gdy tylko coś poruszy kłódkę. Dostęp do baterii również możliwy dopiero po otwarciu kłódki. Dobierasz do tego jakikolwiek łańcuch i wtedy masz zabezpieczenie bo sam hałas niewiele daje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dokładnie! Po przecięciu linki, na oko takiej jak hamulcowa, alarm staje się brzęczykem leżącym na ulicy. Do sfosowania wystarczą lepsiejsze kombinerki. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.