braqu Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Witam, zakupiłem taką ramę i po chwili zastanowienia się stwierdziłem, że ma dość duży kąt główki. Pomóżcie mi, jaki widelec dobrać, żeby jego wyprzedzenie nie było ogromne, i żeby mi nie odjechał.
Papista Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 Taki, jak był. Z tego roweru nie zrobisz nic sensownego, to jest rama od ukrainy e tutti quanti. Zamiast szukać widła, który, jeśli zmieni geo, to na pewno będzie swoje kosztował, to weź ją sprzedaj na złom lub dalej i poszukaj ramy szosowej, nawet jakiegoś Hanseatica lub czegoś taniego, ale sportowego. Przeczytaj też tut. temat o tym, jak dobrać ramę pod ok.
braqu Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Napisano 14 Grudnia 2012 Ehh zasugerowałem się hakami i widzę, ze źle wybrałem. No trudno spróbuję puścić ramę dalej i poszukam coś sensowniejszego. W każdym razie dzięki za pomoc.
Hablababla15 Napisano 14 Grudnia 2012 Napisano 14 Grudnia 2012 następnym razem się nie sugeruj tylko pytaj.
Pr5Rider Napisano 19 Grudnia 2012 Napisano 19 Grudnia 2012 wyłam środkowy kolec z wideł i załaduj je w główkę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.