g286 Napisano 13 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Witam, kiedyś zakładałem konto na na forum, coś poszło nie tak i zapomniałem i loginu jak również hasła. Niestety nadal ono gdzieś funkcjonuje i blokuje mi użycie mojego adresu email. Gdy próbuję zmienić adres wyświetla mi że jest on już w użyciu. Proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 14 Grudnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a jakie jest pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g286 Napisano 14 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Pytanie jest jak usunąć konto do którego przypisany jest mój adres email czyli piotrekg286@gmail.com. Wtedy będę mógł użyć tego adresu i powiązać obecne konto z facebookiem np. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Grudnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Pytanie, a czemu chcesz usuwać? Lepiej usunąć nowe konto. Stare możesz powiązać z FB w Panelu użytkownika. Tak samo gmail i tweeter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
g286 Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Pytanie, a czemu chcesz usuwać? Lepiej usunąć nowe konto. Stare możesz powiązać z FB w Panelu użytkownika. Tak samo gmail i tweeter Nie potrafię się zalogować na tamto konto, login i hasło mi gdzieś się zapomniały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 17 Grudnia 2012 Root Admin Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 PiotrGa322ka - wystarczy, ze klikniesz u góry ikonkę fb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.