Edward1977 Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Witam! Ostatnio zauważyłem po drobnej kolizji (łańcuch się zakleszczył między kasetą a kołem, ostry podjazd, ciężka noga i wygięty hak przerzutki oraz wózek) dziwną bruzdę na ramie. Czy możliwe jest pęknięcie w tym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja na tym zdjęciu nie nie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 12 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wrzuć do gimpa i pokaż gdzie Ty widzisz to pęknięcie, bo dwóch niedowidzących to już dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward1977 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wrzuć do gimpa i pokaż gdzie Ty widzisz to pęknięcie, bo dwóch niedowidzących to już dużo. Lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team mrmorty Napisano 12 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Moim zdaniem jeśli coś tam popękało to co najwyżej lakier. Aluminium nie ma prawa pękac tak finezyjnie, to jest zbyt niewdzięczny materiał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 To tylko lakier. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 zdecydowanie lakier - możesz zeszlifowac nieco lakier w tym miejscu i zobaczyć co jest dalej ale to na pewno nie pękniecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 To po protu niedoszlifowany materiał po paleniu plazmą. Póki lakier uszczelnia jest ok, a jak przestanie, to może być zarodek korozji, czyli nic co by bezpośrednio wpływało na twoje bezpieczeństwo. Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pw524 Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Żadne pęknięcie, lakier zszedł, normalka w tym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Edward1977 Napisano 12 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Żadne pęknięcie, lakier zszedł, normalka w tym miejscu. OK, dzięki bardzo, temat do zamknięcia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.