Gość Green bez logowania Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 czy znacie jakieś patenty i inne wynalazki do czyszczenia wielotrybu od środka i nazewnątrz wmiarę szybko?
sebekfireman Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Płyn do mycia naczyń + szczoteczka do zębów i czyścimy
Dar28 Napisano 15 Kwietnia 2006 Napisano 15 Kwietnia 2006 Płyn do mycia naczyń jest poronionym pomysłem. Tryb najlepiej jest ściągnąć z piasty Rozebrać go i wymyć w ropie , benzynie lub podobnym specyfiku.Uwarzaj na kulki żebyś nie pogubił jest ich 72 :004:i podkładki które są na korpusie najistotniejsza jest ta najcieńsza
Gość Gość Napisano 16 Kwietnia 2006 Napisano 16 Kwietnia 2006 dobrze że mam wielotryb zapasowy ^^ , a ten wyszczokuje spokojnie z ropą
Mod Team Pixon Napisano 16 Kwietnia 2006 Mod Team Napisano 16 Kwietnia 2006 Ja bym to zrobił inaczej. na pewno nie rozbierał wielotrybu, bo z tym jest roboty co nie miara, a jeszcze jak się coś pogubi to już kicha. Lepiej weź kawałek materiału/szmaty. Potnij ją na paski i tymi paskami czyść. Bierzesz taki jeden pasek namaczasz go np. w nafcie,benzynie ekstrakcyjnej i jedziesz między jednym zębem a drugim (chodzi mi oczywiście o te przestrzenie które są między tymi kółkami od zębatek. Bardzo prosta sprawa do zrobienia a efekty są naprawdę bdb.
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Napisano 17 Kwietnia 2006 ja biore zawsze mleczko do czyszczenia i jazda :D a pozniej benzynka i jest cacus
ŁYSY Napisano 20 Kwietnia 2006 Napisano 20 Kwietnia 2006 jeżeli macie takie problemy to z pewnościa używacie złych smarowidełek....ŁYSY
oswaldini Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Szczoteczka do zebow - extra sprawa do czyszczenia na zewnatrz, a od srodka robie tak jak napisal Pixon, szmata na paski i jazda, a środki jakich uzywam do czyszczenia to WD-40 i jakis srodek (nie pamietam nazwy), ktory znalazlem u ojca w garazu do czyszczenia hamulcow samochodowych (chyba na bazie benzyny lub alkoholu - wnosze po zapachu ) Kaseta pozostaje długo czysta (ta czystosc zalezy tez od uzytego srodka smarujacego na łancuch !!)
Kviki Napisano 3 Maja 2006 Napisano 3 Maja 2006 Ja mam szczoteczke do mycia butelek to dopiero nadajae sie idealnie w kazde miejsce dotrze w kasecie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.