jasinski21444 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam w jakim stanie są klocki z linku? Jeździć jeszcze czy może nadają się tylko do wymiany? Klocki oryginalne od bb 5 https://picasaweb.google.com/114767807830268707966/Klocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Ja bym zmienił bo nie wyglądają za dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swimfan Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Witam w jakim stanie są klocki z linku? Jeździć jeszcze czy może nadają się tylko do wymiany? Klocki oryginalne od bb 5 Picasa Web Albums - Michał Jasiński - klocki Ja bym jedzil i kontrolowal co jakis czas jak sie zachowuja, jakos dziwnie sie wyrywaja po bokach.Ja takie zjawisko mialem jak uderzalem tarcza przy zakladaniu kola:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rkopec16 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 klocków jeszcze trochę jest, ja bym wyrównał i jeździł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andrew Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 najzwyczajniej zmasakrowane klocki organiczne. Można jeździć. Wskazana kontrola co chwilę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schwefel Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Moje tak wyglądały po przygodzie z tarczą Ashima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzikO Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 To jest po prostu miękki materiał. Powoli planuj kupno nowych i jakiś dobrych półmetalicznych klocków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukaszs Napisano 12 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 można lekko wyrównać drobnym papierem ściernym i jeszcze dadzą radę......ale na wiosnę raczej już nowe! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 12 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Okładzin jeszcze sporo, ale wyraźnie widać że klocki nie lubią się z tarczą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.