TomaszM Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jak w temacie - jaka jest średnica wentyla samochodowego AV? Bo nie wiem czy wsadzę do obręczy... do tej pory miałem klasyczny "rowerowy" (na oko 5-6 mm) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 az specjalnie dla Ciebie zmierzyłem suwmiarką wentyl samochodowy w mojej dętce continental... 7.6mm pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MIC Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jak sie nie zmiesci to wiertlo 8mm i rozwiercasz. Z obrecza nic sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dar28 Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Jezeli będziesz miał problem to nie wiertło 8 tylko 8,2 sprawdzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszM Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Hehehe, dzięki chłopaki A pytałem bo zamówiłem kapcie i są dętki w komplecie i się tak zastanawiałem Spokojnych świąt i... szerokiej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ogór Napisano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 mery xmas a rozwiercic obrecz mozna bez obawy bo kolega tak zrobil i smiga i nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kondari Napisano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2006 Ciut zapóźno ale komuś się może przydać PS. zapisane z jakiegoś forum, lecz niepamiętam już z którego pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.