mooozgh Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 witam, potrzebuje rytmicznych setów muzycznych na zajecia indoor cycling od razu mowie ze nie mam czasu zeby szukac po necie i bawic sie w laczenie kawałków, dlatego prosze o pomoc, moze sie ktos podzieli nie muszą być to najnowsze kawałki (ale mile widziane ;p) chodzi o to aby muzyka byla rytmiczna i dalo sie przy niej pedałować najlepiej cos w remixach house&dance lub electro z góry dziekuję i zapraszam do tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Szukałem dla siebie na rower i najlepszy album jaki przypadkiem trafiłem był właśnie do indor cycling w sklepie androida. Muzyka jest tam dobrana właśnie pod interwały. Koszt jakieś 5-6 funtów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nezrok Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 może coś stąd się nada? http://darcyknoblich.com/tag/indoor-cycling-songs/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klosiu Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Hehe, właśnie przez rąbankę którą puszczają na spinningu tam nie chodzę . Czasem ciężko wyjść na mróz i śnieg jak nie ma trenażera pod ręką, ale jednak wolę to niż pójść na spinning z tym umpa umpa . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 kopa takiej rąbanki jest, ale tak jak mówiłem znalazłem płytę idealną - zero rąbanki a mimo to w tempie takim jak powinno być https://play.google.com/store/music/album/The_Gym_All_Stars_Music_For_Sports_Indoor_Cycling?id=Bhmzbpgkh6o5ojcn3ljoodwzy24&feature=search_result Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sheiker Napisano 19 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Ja najczęściej pedałuję do mixtape'ów, ostatnio Mario Basanov, przez lato natomiast jeździłem przy Lone - Galaxy Garden. dynamiczne i rytmiczne piosenki, idealne na rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.