gerus Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Fajne kólka:) Jak wychodza wagowo? Terkocza tez tak fajnie jak DT? Szkoda ze pod V nie robia ich...
Nawrotek Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Wagowo 1805 gram. Ale są zaj** była krótka przejażdżka na nich i coś niesamowitego
tomeks Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 a jednak sie myliem co do polaczenia tych kolorow szczerze wyglada to calkie niezle teraz.
bartekgib Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Na początku powiem : każdy ma swój gust - nie wszystko każdemu musi się podobać. Mi się koła nie podobają. Waga wporzo, cena i wykonanie adekwatne do siebie zapewne, ale te czerwone "coś" jest ..... po prostu nie pasuje żeby nie urazić niczyjej dumy. Całe czarne koła : jak najbardziej tak. Te napisy i czerwień : nie. Pozdrawiam !
Fifi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Bartek, to nie jest Twój rower i Twoje koła więc nie mów czerwonym kołom "nie", bo to robi się śmieszne. Koniec OT.
Nawrotek Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 No spox, o gustach się nie dyskutuje Dla mnie są szczytem piękności, i to się liczy A piasty wydają odgłos podobny do piast Chris Kinga, czyli chodzą jak odrzutowiec
Ravo XC Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Czesc Nawrotek:) Właśnie do mojego Cuba zamowiłem sztyce Pells carbon, hamulce V-ki Avid SD7 no i nową przerzutke przednia X9 albo X-gen zalezy jaka bedzie Pozdrowionka Apropo kólek mam Crossride niby najtansze z Mavikow ale sa SUPER
snuffi Napisano 5 Lutego 2008 Napisano 5 Lutego 2008 Ja dziś dostałem cynk z centrumrowewe.pl, że ostatnia partia części oprócz mostka przyjechała. W czw w góry i jak wrócę to wielkie składanie
Nawrotek Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Snuffi to montuj roweru, i pochwal się nim na forum ;DD
Adik Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Hehe. Jak będziesz Nawrotek koło Wałbrzycha przejeżdzał to się gdzieś spotkamy i zrobimy podmiankę kół - tak tylko dla zdjęcia. Damy publicznosci ocenić jak wyglądają z inną ramką Cholerka, nie wiedziałem że są też pod centerlocka, może wyżebrałbym od wertykala przynajmniej tylne kółko Waga kół nie powala ale jest całkiem wporządku. Moje składane, z przednim bardzo lekkim pod v będą ważyły 1700g, także całe pod disc o masie 1800 to i tak nie dużo.. Kontrastują się z tą ramka, ale to już zostało powiedziane Snuffi składaj i rób fotki Pozdro.
snuffi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 fotki mogą się trochę opóźnić, bo chciałbym wrzuć w wersji ostatecznej czyli po "polowaniu na Lisa". BTW, Nawrotek jaka masz sztyce? Ile waży? Tak na marginesie coś lekko ci wyszło na tarczach, mi na V w aktualnej wersji jest 111XX, z bombowcem z przodu. Po zmianie na Lisa i zmianie rogów wcs na pro 64g, sztycy na PRO PLT Black i pedałów 520 na ubijaki będzie 10,7 max 10,8 Ważyłeś wszystko?
Nawrotek Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Nie ważyłem, zapomniałem w rozpisce o kasecie +jakieś 300gram Adik okej, no porblem Ja mam PRO XLT waga coś koło 250 gram. A widzę, że montujesz rowerek na osprzęcie pro Ja też chcę mieć wszystko z shimano
snuffi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 a jak dlugosc tej sztycy? jak będziesz miał okazję to proszę Cię zważ
Ravo XC Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Bez urazu Kuba ale Cube na osprzęcie Shimano to cos nie tak chyba To jest firma z klasą musi być ubrana tylko w osprzęt "sram" co chodzi o napęd Pozdrowionka
snuffi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Ehem ehem czy mógłby mi ktoś powiedzieć jakie piwoty muszę kupić do CUBA LTD? Taki smaczek, rama na wadze (z miskami sterów ritchey logic semi-integral i 4 śrubami alu do mocowania koszyków):
Xsystoff Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 Taki smaczek, rama na wadze (z miskami sterów ritchey logic semi-integral i 4 śrubami alu do mocowania koszyków): Ciezka.
snuffi Napisano 6 Lutego 2008 Napisano 6 Lutego 2008 No i? Light bike to na pewno nie jest i nie będzie, ale z drugiej strony patrząc to goła rama ( z hakiem który też jest ujęty w wadze na zdjęciu) bez misek które ważą po około 45g i śrub waży około ~1700g to to jakiś straszny kloc też nie jest.
Nawrotek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Tarcze założone, rower gotowy do boju;) Jeszcze tylko korbę przerzutkę przód kasetę i łańcuch w następnym miesiącu zmienię na LX, no i oczekiwanie sierpnia na Foxa ;DD
bartekgib Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 Ten XCR wygląda jakby był nowy. Czy on ma wogóle troszke mniej anody na goleniach ? ? ? Pozdrawiam !
Nawrotek Napisano 8 Lutego 2008 Napisano 8 Lutego 2008 heh, anody jest duuużo mniej, ale pastą tempo spolerowałem lagi, i kolor jakoś się wyrównał. Poza tym dzisiaj zobaczyłem jakie ma turbo luzy ;o ciekawe czy do sierpnia dożyje
Adik Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=310099864
Adik Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Mój Cube, with Nawrotek's wheels, czyli podmianka Kół od roweru Kuby. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/...0729bea1dc.html Cuby 2
karnaś Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 Bardzo ładnie wyglądają w twoim rowerze i jak się z bomberem komponują.
Nawrotek Napisano 9 Lutego 2008 Napisano 9 Lutego 2008 No dzisiaj przejażdżka była po raz pierwszy taka większa na tym rowerku w obecnej konfiguracji, i powiem że jest wspaniale, geometria, rozmiary mostka, wysokość sztycy itp. idealnie ustawione. Się jeździ genialnie, gripy wcs fajnie leżą w rękach, rowerek jeszcze gdyby tylko miał już tego foxa byłby już całkiem fajny, ale w sumie na xcr też nie ma co specjalnie narzekać. Teraz tylko trzeba zbierać kasę na korbę kasetę i łańcuch i przerzutkę przód, i będzie ok
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.