karpik75 Napisano 19 Kwietnia 2012 Napisano 19 Kwietnia 2012 w tym właśnie rzecz - bez rękawiczek jak bez ręki
Adamspeed Napisano 20 Kwietnia 2012 Napisano 20 Kwietnia 2012 Witam! Byłem dzisiaj w sklepie po upatrzonegu kubusia ale niestety moj pech jeżeli chodzi o kupno rowerków nadal mnie przesladuje-rower zostal sprzedany Wie ktoś gdzie można dostać cube accid 2012 w rozmiarze 20 cali, kolor wylacznie czarny ? W sklepie powiedzieli,ze sciagniecie prawdopodobnie nie wykonalne. Importer Cube sprowadza strasznie malo rowerow-juz brakuje a mamy poczatek sezonu Jestem z Olsztyna i jak to bywa bede musial zrobic ok 200km i to jest górna granica ktora moge przebyc jadac po rower...Za wczesniejszym zrobilem ponad 500km Ah te moje zachcianki :/ A sami wiecie,ze bez roweru-jak bez nogi
karpik75 Napisano 20 Kwietnia 2012 Napisano 20 Kwietnia 2012 Adamspeed, życzę powodzenia za daleko mieszkam aby pomóc, ale będę Ci kibicował by się udało
karbeti Napisano 20 Kwietnia 2012 Napisano 20 Kwietnia 2012 Ja swojego kupowałem na Lubelskiej u Ciućkowskiego - tam nie ma? Byłem ostatnio na Sikorskiego naprzeciwko Reala. Dużo więcej rowerów niż w tamtym roku ale oni chyba Cuba nie mają w swojej ofercie.
bva Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Witam! Byłem dzisiaj w sklepie po upatrzonegu kubusia ale niestety moj pech jeżeli chodzi o kupno rowerków nadal mnie przesladuje-rower zostal sprzedany Wie ktoś gdzie można dostać cube accid 2012 w rozmiarze 20 cali, kolor wylacznie czarny ? Jestem z Olsztyna i jak to bywa bede musial zrobic ok 200km i to jest górna granica ktora moge przebyc jadac po rower...Za wczesniejszym zrobilem ponad 500km Ah te moje zachcianki :/ O takiego chodzi? http://allegro.pl/rower-cube-acid-rozmiar-2012-20-kurier-0zl-i2292065362.html Do Bydgoszczy masz akurat jakies 200km, chociaz jesli jestes pewien rozmiaru, to taniej wyjdzie zamówic kurierem - przesyłka gratis.
GIZIU Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Dołączam do klubu po raz trzeci... z Reaction Team oraz WLS Pro żony Dokładny opis mojej maszynki w dziale Wasze rowery
karbeti Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Chyba w Reactionie masz zamontowany nowy ELITE PRIA PAVE. Czy się myle?
karbeti Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 Fajny. W zeszłym roku kupiłem Elite Sior Race ale Camelbak bardzo ciasno w niego wchodzi. Pria Pave jest regulowany i to rozwiązałoby problem. Ale na razie musi być tamten.
kadargo Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 W mojego Camel nie dochodzi do końca ale trzyma się dobrze. Oryginalny gdzieś mi wcieło, ale już bym nie zamienił.
karbeti Napisano 21 Kwietnia 2012 Napisano 21 Kwietnia 2012 U mnie też się trzyma ale wyciąganie go z koszyka podczas jazdy jest czasami irytujące.
Adamspeed Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 karbeti u Ciućkowskiego jest szaro niebieski-moim zdaniem niezwykle brzydki czy tez mało urokliwy na razie poczekam może cos wykombinuja w tym sklepie na kołobrzeskiej-moze uda sie sprowadzic a jak nie to albo gdzies sie przejade albo pozostaje kupno przez internet, w takim przypadku trzeba doliczyc ok 70zł-tak kiedyś było za złozenie roweru. Sam chyba nie dam rady :/ (a to jakiegos narzedzia zabraknie a to wiedzy)
karbeti Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 Na Sikorskiego złożenie roweru z regulacją 150-250zł. tak mają w cenniku. Kosmiczna cena: http://www.roweryolsztyn.com/index.php?content=1
bva Napisano 22 Kwietnia 2012 Napisano 22 Kwietnia 2012 albo pozostaje kupno przez internet, w takim przypadku trzeba doliczyc ok 70zł-tak kiedyś było za złozenie roweru. Sam chyba nie dam rady :/ (a to jakiegos narzedzia zabraknie a to wiedzy) Kupowałem 2 Cube'y przez internet i w obu przypadkach składanie ograniczało się do dokręcenia kierownicy, załozenia kół, wsadzenia sztycy z siodełkiem i przykręcenia pedałów - 1 klucz i 1 imbus...
Adamspeed Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 karbeti dzisiaj zadzwonilem do Ciuckowskiego i okazalo sie,ze wlasnie taki kubus jakiego bym chcial wlasnie do nich przyjechal wiec jutro jal znajde czas stane sie posiadaczem nowego kubusia
maxx78 Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Witam! Byłem dzisiaj w sklepie po upatrzonegu kubusia ale niestety moj pech jeżeli chodzi o kupno rowerków nadal mnie przesladuje-rower zostal sprzedany Wie ktoś gdzie można dostać cube accid 2012 w rozmiarze 20 cali, kolor wylacznie czarny ? W sklepie powiedzieli,ze sciagniecie prawdopodobnie nie wykonalne. Importer Cube sprowadza strasznie malo rowerow-juz brakuje a mamy poczatek sezonu Jestem z Olsztyna i jak to bywa bede musial zrobic ok 200km i to jest górna granica ktora moge przebyc jadac po rower...Za wczesniejszym zrobilem ponad 500km Ah te moje zachcianki :/ Adam szukaj bo warto = ja właśnie kupilem takiego ale w styczniu w ski team bardzo się zastanawialem nad LTD ale Acid jest w 100 % wystarczający jak na moje potrzeby myśle że nawet najtańszą wersja z seri XC też bym śmigał ale jak juz jest lepszy osprzęt to zawsze na plus. Podoba mi się tez geometria Acida i z tego co wiem jest inna od LTD. Jak to ktoś napisał geometria jest wycieczkowa ale mi to jak najbardziej odpowiada. A sami wiecie,ze bez roweru-jak bez nogi
doom Napisano 23 Kwietnia 2012 Napisano 23 Kwietnia 2012 Mój Cube Nature 2010, w końcu w nieco lepszym oświetleniu
Adamspeed Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 No i stało sie-stałem sie posiadaczej jeszcze jednego kubusia Picasa Web Albums - Adam Nowakowski - 24 kwietnia 2012
maxx78 Napisano 24 Kwietnia 2012 Napisano 24 Kwietnia 2012 Adam mamy identyczne sprzęty Masz fajne rogi i widzę gripy nowe- co to za rogi ? a ja dzis dokupiłem neoprenową osłone i bidon Cube : ) oczywiście gratki !
carusec Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 No i stało sie-stałem sie posiadaczej jeszcze jednego kubusia Superowy, napisz jakie wrażenia po jeździe Pozdrawiam Adam mamy identyczne sprzęty Masz fajne rogi i widzę gripy nowe- co to za rogi ? a ja dzis dokupiłem neoprenową osłone i bidon Cube : ) oczywiście gratki ! Możesz wrzucić zdjęcie bidonu? jaką ma pojemność?
karbeti Napisano 25 Kwietnia 2012 Napisano 25 Kwietnia 2012 karbeti dzisiaj zadzwonilem do Ciuckowskiego i okazalo sie,ze wlasnie taki kubus jakiego bym chcial wlasnie do nich przyjechal wiec jutro jal znajde czas stane sie posiadaczem nowego kubusia No i super. Trzeba było upomnieć się o kartę rabatową.
GIZIU Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Ktoś wie co to za gripy, połączone z rogami ? CUBE REACTION SLT 2012 - YouTube
Adamspeed Napisano 26 Kwietnia 2012 Napisano 26 Kwietnia 2012 Witam! Dawno mnie tu nie było ale nie miałem czasu wpasc :/ A Wiec...maxx78-są to karbonowe rogi gianta Contact SL, Skusiłem sie pomimo kosmicznej ceny, nigdy wczesniej nie uzywalem i nie mialem stycznosci z rogami i pomyslałem sprobuje a jak szaleć to szaleć Wymieniłem rownież pedały na Accent Volume ( standardowe sa strasznie cieżkie i nie wygladaja za solidnie) Oponki na jakies Maxxisy czy jak im tam Troszke bardziej szosowe jak smart samy A teraz czas na relacje z jazdy- przesiadka z Cube Sl Cross Pro..Pierwsze wrazenia były naprawde pozytywne w lesie bajka amortyzator po przesiadce z jakiejs sprezyny niebo a ziemia. Niestety jest jedno ale-po pewnym czasie zaczeło mi cos w tym rowerku przeszkadzac :/ Wnioskuje,że rowerek jest na mnie za duży czego nie zauważyłem podczas jazdy pod sklepem, albo czegos mi brakuje do szczescia w geometrii :/ Szybki to ten rower nie jest a myslełem,że bedzie to ciut szybsza maszyna patrszac jak co niektórzy smigaja na swych mtb-niektórych nie idzie dogonic moim crossem (dodam,ze moja srednia predkosc poruszania sie Cross Pro z jak na razie przejechanych 4tys km wynosi 26,4km/h) Nie wiem co mna kierowało kupujac taki rower tzn jeżeli chodzi o wielkosc-teraz czytajac "jak dobrac rozmiar ramy" wnioskuje,ze powinna być to 18-może 19ka ;( Chodź z niektórych wyliczeń wyliczyłem,ze ma być to rama 20 cali. Posiadam proporcjonalna budowe ciała mieże jakies 180-182. No i teraz mysle co z tym fantem zrobic p.s. carusec ja rownież posiadam bidon cube zdjecia załaczyłem do linku wyzej (Picassa Web) czeka na montaz-zdjecia tak na szybko telefonem ale sa A moze po prostu musze sie przyzwyczaic do nowego roweru i niepotrzebie panikuje ? :s
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.