Arturos Napisano 8 Kwietnia 2012 Napisano 8 Kwietnia 2012 Witam. Nie mogę znaleźć nigdzie na internecie osłony neoprenowej CUBE. Czy wiecie może gdzie aktualnie można kupić taką osłonę? Oczywiście przez internet.
karpik75 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Rozumiem, że chodzi Ci o osłonę rurki w razie zerwania łańcucha. Widziałem taką osłonę w sklepie Ski Team w Katowicach. Nie pamiętam ceny, ale jutro powinienem tam być więc Ci sprawdzę.
karbeti Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Wałkowany temat. Zauważyłem że wielu posiadaczy tej marki szuka takich osłon, ja również. Pisałem maila w tej sprawie do Skiteamu, miały być na początku tego miesiąca.
Arturos Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Rozumiem, że chodzi Ci o osłonę rurki w razie zerwania łańcucha. Widziałem taką osłonę w sklepie Ski Team w Katowicach. Nie pamiętam ceny, ale jutro powinienem tam być więc Ci sprawdzę. Tak - chodzi o osłonę ramy w okolicy łańcucha. Pojeździłem rowerem i już widzę że łańcuch często się obija o ramę. Co prawda jest tam fabrycznie naklejona przeźroczysta osłona ale wolę założyć coś pewniejszego.
Pawe322Krzy380a324ski Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Cześć Acid 2012 to mój rowerek. Mam małe pytanie - czy taki "terkot" to normalne w tym modelu na 2gim biegu z przodu ?(ma to mój jak i 20" model w sklepie). Tak jakby kołowrotek - na 1 i 3 tego nie ma(dodam, że przerzutka ejst wyregulowana dobrze) a odgłos słychać tylko podcas pedałowania.
karpik75 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Arturos, jutro podam Ci cenę. Jeśli byś reflektował to przelejesz mi kasę, a ja Ci to kupię i wyślę pocztą. Jeśli Ci pasuje to dogadamy szczegóły na prv
GIZIU Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 Panowie, tak jak pisałem najnowszy model osłony jest dostępny w chainreactioncycles, zróbcie zrzutę i niech ktoś zamówi. Kilka dni i będzie
karpik75 Napisano 9 Kwietnia 2012 Napisano 9 Kwietnia 2012 GIZIU, nie będę sprowadzał czegoś z zagranicy skoro mam to prawie pod domem. Jeśli jesteś zainteresowany, to bez problemu mogę Ci go kupić i wysłać. Jak już pisałem, jutro obczaję temat, a zakupy zrobię w okolicach piątku i postaram się jak najszybciej wysłać.
Pawe322Krzy380a324ski Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Mam do Was takie skromne pytanie - recon silver ma na dole po prawo pokrętło. Czy jedyny zakres regulacji to lewo prawo czy może tak: lewo wyciągam wkładam od prawej strony znów lewo - nie ogarniam tego.
Mychu Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 GIZIU, nie będę sprowadzał czegoś z zagranicy skoro mam to prawie pod domem. Jeśli jesteś zainteresowany, to bez problemu mogę Ci go kupić i wysłać. Jak już pisałem, jutro obczaję temat, a zakupy zrobię w okolicach piątku i postaram się jak najszybciej wysłać. Chwała dobrym ludziom karpik75 już do Ciebie nasmarowałem na priva w tej sprawie. Obczaj jeszcze czy mają starsze modele z centralnym napisem CUBE czy nowe z dwoma małymi.
karbeti Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam. Czy ja mógłym dołączyć do zainteresowanych kupnem? karpik75 czy jest szansa aby jedną sztukę zakupić również dla mnie. Orientujesz się jaka cena z przesyłką?
bva Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Witam wszystkich, mam pytanie do osób, które zakupily osłone neoprenową Cube, która wygląda tak jak ta: http://www.cube.eu/uploads/pics/13300_ChainstayProtection_Hardtail_01.jpg Czy po zamontowaniu jej na widelcu rzep przypada na górze? Nie znalazlem nigdzie zdjęc z nałożoną osłoną (same grafiki 3D), wiec stąd watpliwosc, a lepiej, gdyby ten rzep byl po wew. stronie widelca... Pozdrawiam, b.
bva Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki Giziu za odpowiedź, ale chyba nie do końca wiem jak ją mam rozumiec... ;] Gdybys mial mozliwosc wrzucenia foty, to byloby idealnie. Pozdrawiam, b.
bva Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Dzięki Giziu za zdjęcie, teraz wszystko jasne. Pozdrawiam, b.
kadargo Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Kurcze, rzadko tu zaglądam a szkoda. Z bredni które zasadziła Tadelka uśmiałem jak nigdy. Skąd Ty kobieto bierzesz takie fantastyczne teorie?
karpik75 Napisano 10 Kwietnia 2012 Napisano 10 Kwietnia 2012 Byłem dzisiaj w Ski Team, cena tej osłonki to 38 zł z rabatem który posiadam 34,20zł dla porównania cena w sklepie (http://www.chainreac...x?ModelID=34744) o którym wspominał GIZIU to 8,12 £ czyli lekko licząc 41,00 zł + koszty przelewu i przesyłki oraz czas. W piątek mam odebrać rower i przy okazji kupię te osłonki (jeśli rower będę miał do odbioru później, to wiadomo kupię i wyślę później - o czym poinformuje zainteresowane osoby). Nie mam pojęcia ile aktualnie kosztuje list polecony priorytet ale pewnikiem ok 5 zł + koperta jakieś 2 zł. Moja propozycja to przelanie mi po 42,00 zł, a ja zwrócę każdemu ewentualną różnicę (stąd koniecznie proszę o przelew abym mógł zwrócić resztę). Zainteresowane osoby proszę o kontakt na prv,, tam podam szczegóły do przelewu. Chwała dobrym ludziom karpik75 już do Ciebie nasmarowałem na priva w tej sprawie. Obczaj jeszcze czy mają starsze modele z centralnym napisem CUBE czy nowe z dwoma małymi. Post przeczytałem po powrocie ze sklepu, jutro tam zadzwonię i się upewnię, ale wydaje mi się że to ten nowe z dwoma małymi.
karpik75 Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Osłonki w Ski Team w Katowicach to model z 2012 czyli te z dwoma maylymi napisami. Jeśli jest ktoś jeszcze zainteresowany to prosze o prv
Mod Team Pixon Napisano 11 Kwietnia 2012 Mod Team Napisano 11 Kwietnia 2012 Tyle zachodu o oslonkę na lańcuch Ja to bym widział w swoim rowerze czarną korbę XT ze zdjęcia GIZIU
karpik75 Napisano 11 Kwietnia 2012 Napisano 11 Kwietnia 2012 Da radę. A osłonka niby mała rzecz, a jednak cieszy ...nie mogę się już doczekać piątku...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.