Skocz do zawartości

Cube Exclusive Club

jarus220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Nie mogę znaleźć nigdzie na internecie osłony neoprenowej CUBE. Czy wiecie może gdzie aktualnie można kupić taką osłonę? Oczywiście przez internet.

Napisano

Rozumiem, że chodzi Ci o osłonę rurki w razie zerwania łańcucha. Widziałem taką osłonę w sklepie Ski Team w Katowicach. Nie pamiętam ceny, ale jutro powinienem tam być więc Ci sprawdzę.

Napisano

Wałkowany temat. Zauważyłem że wielu posiadaczy tej marki szuka takich osłon, ja również. Pisałem maila w tej sprawie do Skiteamu, miały być na początku tego miesiąca.

Napisano

Rozumiem, że chodzi Ci o osłonę rurki w razie zerwania łańcucha. Widziałem taką osłonę w sklepie Ski Team w Katowicach. Nie pamiętam ceny, ale jutro powinienem tam być więc Ci sprawdzę.

Tak - chodzi o osłonę ramy w okolicy łańcucha. Pojeździłem rowerem i już widzę że łańcuch często się obija o ramę. Co prawda jest tam fabrycznie naklejona przeźroczysta osłona ale wolę założyć coś pewniejszego.

Napisano

Cześć :) Acid 2012 to mój rowerek. Mam małe pytanie - czy taki "terkot" to normalne w tym modelu na 2gim biegu z przodu ?(ma to mój jak i 20" model w sklepie). Tak jakby kołowrotek - na 1 i 3 tego nie ma(dodam, że przerzutka ejst wyregulowana dobrze) a odgłos słychać tylko podcas pedałowania.

Napisano

Arturos, jutro podam Ci cenę. Jeśli byś reflektował to przelejesz mi kasę, a ja Ci to kupię i wyślę pocztą.

Jeśli Ci pasuje to dogadamy szczegóły na prv

Napisano

GIZIU, nie będę sprowadzał czegoś z zagranicy skoro mam to prawie pod domem. Jeśli jesteś zainteresowany, to bez problemu mogę Ci go kupić i wysłać.

Jak już pisałem, jutro obczaję temat, a zakupy zrobię w okolicach piątku i postaram się jak najszybciej wysłać.

Napisano

GIZIU, nie będę sprowadzał czegoś z zagranicy skoro mam to prawie pod domem. Jeśli jesteś zainteresowany, to bez problemu mogę Ci go kupić i wysłać.

Jak już pisałem, jutro obczaję temat, a zakupy zrobię w okolicach piątku i postaram się jak najszybciej wysłać.

Chwała dobrym ludziom ;)

karpik75 już do Ciebie nasmarowałem na priva w tej sprawie. Obczaj jeszcze czy mają starsze modele z centralnym napisem CUBE czy nowe z dwoma małymi.

Napisano

Witam. Czy ja mógłym dołączyć do zainteresowanych kupnem? karpik75 czy jest szansa aby jedną sztukę zakupić również dla mnie. Orientujesz się jaka cena z przesyłką?

Napisano

Dzięki Giziu za odpowiedź, ale chyba nie do końca wiem jak ją mam rozumiec... ;]

Gdybys mial mozliwosc wrzucenia foty, to byloby idealnie.

Pozdrawiam, b.

Napisano

Kurcze, rzadko tu zaglądam a szkoda. Z bredni które zasadziła Tadelka uśmiałem jak nigdy. :D Skąd Ty kobieto bierzesz takie fantastyczne teorie?

Napisano

Byłem dzisiaj w Ski Team, cena tej osłonki to 38 zł z rabatem który posiadam 34,20zł :) dla porównania cena w sklepie (http://www.chainreac...x?ModelID=34744) o którym wspominał GIZIU to 8,12 £ czyli lekko licząc 41,00 zł + koszty przelewu i przesyłki oraz czas. W piątek mam odebrać rower i przy okazji kupię te osłonki (jeśli rower będę miał do odbioru później, to wiadomo kupię i wyślę później - o czym poinformuje zainteresowane osoby). Nie mam pojęcia ile aktualnie kosztuje list polecony priorytet ale pewnikiem ok 5 zł + koperta jakieś 2 zł. Moja propozycja to przelanie mi po 42,00 zł, a ja zwrócę każdemu ewentualną różnicę (stąd koniecznie proszę o przelew abym mógł zwrócić resztę). Zainteresowane osoby proszę o kontakt na prv,, tam podam szczegóły do przelewu.

Chwała dobrym ludziom ;)

karpik75 już do Ciebie nasmarowałem na priva w tej sprawie. Obczaj jeszcze czy mają starsze modele z centralnym napisem CUBE czy nowe z dwoma małymi.

Post przeczytałem po powrocie ze sklepu, jutro tam zadzwonię i się upewnię, ale wydaje mi się że to ten nowe z dwoma małymi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...