Skocz do zawartości

Cube Exclusive Club

jarus220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kupiłem TUTAJ ale przyszła zupełnie inna. Bez tego białego napisu CUBE, tylko z dwoma małymi szarymi. Średnio mi się podoba. Jakbyś chciał to ją chętnie odsprzedam bo jeszcze nie mam roweru.

Napisano

Dzięki za odpowiedź. Na razie poszukam tej z białym napisem, może znajdę. Możesz w wolnym czasie wrzucić linka ze zdjęciem tej którą ci przysłali, może mi się będzie podobała to byśmy się dogadali. Zakupiłeś osłonę nie mając jeszcze roweru? dziwna kolejność :)

Napisano

Najlepiej gdyby zakupić taką:http:http://www.cube.eu/acs/tools/

wygląda solidniej od tej starszej. Ale widze że są tylko na niemieckich stronach. GIZIU a może tymasz taką?

Napisano

A kontaktowaliście się już ze Skiteamiem, bądź innymi sprzedawcami Cube? W Skitemie te osłony to kwestia czasu, sam również mam zamiar ją kupić, ale nie mam wielkiego ciśnienia na nią :) Jak będę oddawał rower na przegląd gwarancyjny to się zapytam.

Napisano

Witajcie Panowie i Panie :) Dolaczam do Waszego klubu z moją Kubusią :devil: Access Wls Pro 2012 :icon_lol: Poki co wymienione zostalo siodelko z nieoheblowanej deski selle italia na fizik'a vitesse sport :)

p1060081ww.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Napisano

Witamy w klubie. Mojej żonie niestety nie spodobała się identyczna Kubusia i teraz szuka nowego właściciela

No co Ty piszesz?! Ja zrezygnowalam z Cube Access Wls Race ( bialo- seledynowa ) na rzecz tanszej o 900 zl wersji pro, tylko ze wzgledu na malowanie ramy. Kolorystyka race jest przepiekna, ale czulam sie na niej jak 8latka :) Za to Pro ma charakter :) Osprzet zawsze mozna zmienic ;) Nie rozumiem jak taki rower mogl sie nie spodobac Twojej zonie :confused:

Napisano

to i ja dołącze do zacnego grona ze swoim

gallery_110838_578_1341153.jpg

rama: sting rocznik 2007/2008 ( z ramą był fox rp23, sztyca syntace p6 carbo -34,9mm dł: 480!!:D, zacisk syntace, stery Acros Ai-03, przednia zmieniarka xt 770 e-type)

reszta gratów przełożona z NoSaint'a, w krótce do ramy powróci mój stary wideł od marcoka XC600.

Pozdrower dla Cube'owiczów

Napisano

No co Ty piszesz?! Ja zrezygnowalam z Cube Access Wls Race ( bialo- seledynowa ) na rzecz tanszej o 900 zl wersji pro, tylko ze wzgledu na malowanie ramy. Kolorystyka race jest przepiekna, ale czulam sie na niej jak 8latka :) Za to Pro ma charakter :) Osprzet zawsze mozna zmienic ;) Nie rozumiem jak taki rower mogl sie nie spodobac Twojej zonie :confused:

Jednak po rozmowie z żoną, przekonała się do Kubusi i zostaje w rodzinie :D Pewnie w weekend wrzucę fotki naszej kubusiowej parki ;)

Napisano

Witajcie :002: Niniejszym także dołączam do Kubusiowego klubu z LTD Cls Pro 2012. Rowerek jest świetny z wyjątkiem siodełka (Selle Royal Viper).

Napisano

Jednak po rozmowie z żoną, przekonała się do Kubusi i zostaje w rodzinie :D Pewnie w weekend wrzucę fotki naszej kubusiowej parki ;)

SUPER ! :) Żeby nie bylo, ze ja samolubna jestem :) Moja malżowina tez sie dopisuje do klubu z cubem ltd 2012 :) Zdjecie zamieszcze pozniej :) Kolor czarny, zeby bylo rodzinnie ;)

Napisano

Śliczny ten LTD. A siodełko co tak nisko?

Obracałem go do wyregulowania hamulców( ciołki z Skiteam'u źle zamontowały i obcierały) i chciałem żeby był poziomo, a potem zapomniałem podnieść.

Napisano

Myślałem że tak jeździsz. Rower do pozazdroszczenia. Chętnie bym wymienił swojego Acida na taki jak twój. Oby się dobrze sprawował.

Napisano

To i ja dołączę do wielce zacnego Klubu Kubusia Pu.... ;)

Wprowadzam mojego Cube Analog Custom, czyli bike'a budowanego samodzielnie na bazie ramy Cube Analog 18" 2010 black n'white.

Pełna specyfikacja w moim garażu

A oto foteczki:

zdjecie2r.jpg

zdjecie1t.jpg

zdjecie3p.jpg

Będę wdzięczny za opinie i komentarze :)

Acha i podłączam się pod krąg poszukiwaczy neoprenu Cube!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...