GIZIU Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Kupiłem TUTAJ ale przyszła zupełnie inna. Bez tego białego napisu CUBE, tylko z dwoma małymi szarymi. Średnio mi się podoba. Jakbyś chciał to ją chętnie odsprzedam bo jeszcze nie mam roweru.
karbeti Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź. Na razie poszukam tej z białym napisem, może znajdę. Możesz w wolnym czasie wrzucić linka ze zdjęciem tej którą ci przysłali, może mi się będzie podobała to byśmy się dogadali. Zakupiłeś osłonę nie mając jeszcze roweru? dziwna kolejność
GIZIU Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 OK, wrzucę fotkę. Jakbyś znalazł tą z białym napisem to daj znać.
karbeti Napisano 11 Marca 2012 Napisano 11 Marca 2012 OK. Właśnie napisałem meila do centrumrowerowe.pl. Kiedyś u nich takie na pewno były. Może mają jeszcze na stanie.
karbeti Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Najlepiej gdyby zakupić taką:http:http://www.cube.eu/acs/tools/ wygląda solidniej od tej starszej. Ale widze że są tylko na niemieckich stronach. GIZIU a może tymasz taką?
GIZIU Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Tak dokładnie, mam taką. http://www.cube.eu/uploads/pics/13300_ChainstayProtection_Hardtail_01.jpg
michalj Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 A kontaktowaliście się już ze Skiteamiem, bądź innymi sprzedawcami Cube? W Skitemie te osłony to kwestia czasu, sam również mam zamiar ją kupić, ale nie mam wielkiego ciśnienia na nią Jak będę oddawał rower na przegląd gwarancyjny to się zapytam.
karbeti Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Tak dokładnie, mam taką. http://www.cube.eu/u...Hardtail_01.jpg A jest taka opcja żebyś zrobił fotkę jak wygląda na widelcu? może bym ją od ciebie odkupił skoro ci się nie podoba. To jest wersja do hardtaila?
GIZIU Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Jak przyjdzie rower, zrobię zdjęcie. Tak, wersja do hardtaila.
karbeti Napisano 14 Marca 2012 Napisano 14 Marca 2012 Na zdjęciach w necie wygląda jakby była z gumy.
tadelka Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witajcie Panowie i Panie Dolaczam do Waszego klubu z moją Kubusią Access Wls Pro 2012 Poki co wymienione zostalo siodelko z nieoheblowanej deski selle italia na fizik'a vitesse sport Uploaded with ImageShack.us
GIZIU Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witamy w klubie. Mojej żonie niestety nie spodobała się identyczna Kubusia i teraz szuka nowego właściciela
tadelka Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witamy w klubie. Mojej żonie niestety nie spodobała się identyczna Kubusia i teraz szuka nowego właściciela No co Ty piszesz?! Ja zrezygnowalam z Cube Access Wls Race ( bialo- seledynowa ) na rzecz tanszej o 900 zl wersji pro, tylko ze wzgledu na malowanie ramy. Kolorystyka race jest przepiekna, ale czulam sie na niej jak 8latka Za to Pro ma charakter Osprzet zawsze mozna zmienic Nie rozumiem jak taki rower mogl sie nie spodobac Twojej zonie
evo07 Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 to i ja dołącze do zacnego grona ze swoim rama: sting rocznik 2007/2008 ( z ramą był fox rp23, sztyca syntace p6 carbo -34,9mm dł: 480!!, zacisk syntace, stery Acros Ai-03, przednia zmieniarka xt 770 e-type) reszta gratów przełożona z NoSaint'a, w krótce do ramy powróci mój stary wideł od marcoka XC600. Pozdrower dla Cube'owiczów
GIZIU Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 No co Ty piszesz?! Ja zrezygnowalam z Cube Access Wls Race ( bialo- seledynowa ) na rzecz tanszej o 900 zl wersji pro, tylko ze wzgledu na malowanie ramy. Kolorystyka race jest przepiekna, ale czulam sie na niej jak 8latka Za to Pro ma charakter Osprzet zawsze mozna zmienic Nie rozumiem jak taki rower mogl sie nie spodobac Twojej zonie Jednak po rozmowie z żoną, przekonała się do Kubusi i zostaje w rodzinie Pewnie w weekend wrzucę fotki naszej kubusiowej parki
mfabry Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Witajcie Niniejszym także dołączam do Kubusiowego klubu z LTD Cls Pro 2012. Rowerek jest świetny z wyjątkiem siodełka (Selle Royal Viper).
tadelka Napisano 21 Marca 2012 Napisano 21 Marca 2012 Jednak po rozmowie z żoną, przekonała się do Kubusi i zostaje w rodzinie Pewnie w weekend wrzucę fotki naszej kubusiowej parki SUPER ! Żeby nie bylo, ze ja samolubna jestem Moja malżowina tez sie dopisuje do klubu z cubem ltd 2012 Zdjecie zamieszcze pozniej Kolor czarny, zeby bylo rodzinnie
MrMacko06 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Ja również, pełen dumy, dołączam do grona fanatyków Kubusi. Oraz załączam kilka zdjęć mojego jednośladu. https://picasaweb.go...gCKfk6qCKhfqGVA
tadelka Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Ja również, pełen dumy, dołączam do grona fanatyków Kubusi. Oraz załączam kilka zdjęć mojego jednośladu. https://picasaweb.go...gCKfk6qCKhfqGVA Jest piekny, moj maz dosiada identycznego
MrMacko06 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Czy tego chce, czy nie... Muszę powiedzieć, że jest to świetny rower w terenie jak i również na dojazdówkach asfaltowych.
MrMacko06 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Śliczny ten LTD. A siodełko co tak nisko? Obracałem go do wyregulowania hamulców( ciołki z Skiteam'u źle zamontowały i obcierały) i chciałem żeby był poziomo, a potem zapomniałem podnieść.
karbeti Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Myślałem że tak jeździsz. Rower do pozazdroszczenia. Chętnie bym wymienił swojego Acida na taki jak twój. Oby się dobrze sprawował.
Mychu Napisano 23 Marca 2012 Napisano 23 Marca 2012 To i ja dołączę do wielce zacnego Klubu Kubusia Pu.... Wprowadzam mojego Cube Analog Custom, czyli bike'a budowanego samodzielnie na bazie ramy Cube Analog 18" 2010 black n'white. Pełna specyfikacja w moim garażu A oto foteczki: Będę wdzięczny za opinie i komentarze Acha i podłączam się pod krąg poszukiwaczy neoprenu Cube!
MrMacko06 Napisano 24 Marca 2012 Napisano 24 Marca 2012 Moim zdaniem zacnie zrobiony... Jeżeli można spytać ile wyniosło Cię to w sumie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.