Skocz do zawartości

Cube Exclusive Club

jarus220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

to i ja po 10 latach niejazdy wracam w siodło i mogę dołączyć do tego zacnego klubu ze swoim Cube LTD Comp Disc 2009 smile.gifml1gls.jpg ...na poczatek dorzucony tylko koszyk KLS PODIUM BLACK i licznik VDO X2 ( co do tego zakupu nie jestem pewien czy był dobry ) i Time Atac Alium ... aaa no i bym sie nie pochwalił ale udało mi sie kupić kask SELEV MATRIX po bardzo okazyjnej cenie smile.gif

A czemu taka długa przerwa ?
Napisano

A czemu taka długa przerwa ?

Tak wyszło trzeba było zarabiać na życie , ale teraz kiedy posadziłem drzewo i mam potomka to mogę smiało wrócić :) poza tym jak człowiek młody to i głupi nie rowery były mu w głowie :)

Napisano

Ostatnio coś było pisane o rowerach czystych i brudnych...

moje zawsze zaliczane będą do tych drugich - a po ostatnich modernizacjach wygląda tak...

010.JPG

Napisano

niestety zdjęcia mam na karcie która jest na razie wiele kilometrów stąd, a bez lasu rowra nie będę fotografował... pękła górna lewa rura tuż nad mocowaniem (no może z 5 cm ) hamulca tarczowego. Wygląda tak jakby ktoś szlifierką kątową przeciął. Ramka pękła w lesie, a jeszcze 25 kilosów trza było zrobić...

Napisano

@Duzyninja

Nie zazdroszczę usterki ale na takiej ilości rowerów jaką produkuje ta marka zawsze może trafić się sztuka z jakąś wadą konstrukcyjną która ujawni się w bliższej lub dalszej eksploatacji, nie na darmo towar obejmowany jest gwarancją którą mam nadzieję jeszcze posiadasz. W sklepie rowerowym w którym jestem częstym gościem w jednym tygodniu dwa razy trafiałem na klientów którzy reklamowali pękniętą ramę w rowerach KROSS, można by rzecz; nie kupujcie krossów bo ramy pękają, stwierdzenie wyssane z palca, podparte przypadkiem jednym/dwoma na tysiące za które pewnie wielu tutaj powiesiłoby mnie na lince do przerzutek .... jeszcze raz współczujemy a jak będą fotki to wrzuć, chętnie zerkniemy i powspółczujemy na bis :thumbsup:

@Pixon

Dzięki, urzekł mnie, pomimo że to jeden z "najsłabszych" modeli to i tak się na niego zdecydowałem ciesząc się wyglądem i perspektywą ulepszania go w przyszłym sezonie :thanks:

Napisano

Rama wydaje się że pękła z powodu działania hamulca tarczowego. Mysle ze w kjubie takie rzeczy przewidzieli i na tylne czesci zawieszenia daja tylko rok gwarancji. A gwarancja na rame - czyli w sumie przedni glowny trojkat - wygasla w czerwcu...

Jak na rame za półtora tysiaka to troche slabo...

Napisano

Napisałem do Skiteamu - dzięki za info!!! - a teraz czekam na odpowiedź. Trudno powiedzieć czy rękojmia sumuje się z gwarancją czy pokrywa tylko nadwyżkę... a rower był kupiony w maju 2006 ehh zobaczymy.

Napisano

Witam,

Gdzie w Warszawie najlepiej kupić Cube'a? Czy posiada któryś z forumowiczów platynową kartę do ski teamu, która upoważnia do -15% na asortyment? Prawdopodobnie będę takowej potrzebował przy kupnie roweru.

Napisano

Dzięki za propozycje. Jestem strasznie nakręcony na Kubę, choć rozsądek podpowiada, żeby kupić dopiero na wiosnę. -10% mogę mieć z karty kredytowej i mam nadzieję, że zniżka utrzyma się do wiosny. Jednak przydała by się karta platynowa (-15%), zawsze trochę więcej zostaje w kieszeni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...