Skocz do zawartości

Cube Exclusive Club

jarus220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

helol. Równiez jestem posiadaczem roweru marki Cube od roku czasu. Jest moze ktos tutaj z okolic Rybnika? woj slaskie?? pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Przedstawiam Wam oficjalne forum Cube w PL. Dostaliśmy zgodę z samej siedziby firmy w Niemczech. Board wpadł pod moje skrzydła dopiero dzisiaj (dosłownie 30 min temu), więc teraz musimy się nim trochę zająć:

http://www.cube-forum.pl

Napisano

Fajnie, że powstało forum. Niefajnie natomiast, że nie ma automatycznej rejestracji tylko trzeba czekać bliżej nieokreślony czas na akceptację bliżej nieokreślonego gremium.

Napisano

Fajnie, że powstało forum. Niefajnie natomiast, że nie ma automatycznej rejestracji tylko trzeba czekać bliżej nieokreślony czas na akceptację bliżej nieokreślonego gremium.

Wiem zajmę się tym, zrobił tak poprzedni admin bo rejestrują się boty spamujące i reklamujące viagrę, albo zmienię skrypt i skonwertuje bazę, albo zrobię spam bota.

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Witajcie.

Ma ktoś może katalog CUBE (pdf) na 2008, 2007?

jeśli tak - prosiłbym o przesłanie na emin@e-web.one.pl

Dzięki.

• 4 tygodnie później...
Napisano

Szczerze to nawet nie wiem, nie miałem okazji zważyć go całego, ale nie jest zbytnio ciężki, zresztą obecnie przechodzi spore zmiany i może teraz pokusi mnie o zważenie :whistling:

Napisano

Witam wszystkich po długiej przerwie, dawno sie tu nie pokazywałem, ale to nie znaczy, że zrezygnowałem z rowerku.

Pavlo świetna maszynka, aczkolwiek widze, że posiadasz przełożenia od Shimano, manetki + tylna przerzutka, polecam przesiąść się na Sram, naprawdę warto, Już jeżdze na tym długo i jestem zadowolony, szczegolnie sprawdza się w błocie, Osobiscie posiadam Gripy X0 i przerzutke ze srednim wózkiem, widze ze ty masz długi na ciezki teren mozesz ja stracic albo pogiąć.

Pozdrawiam i życze super wycieczek górskich - ładny widok na screenie.

Napisano

Dzięki. Co do Srama, to już za późno na zmiany, bo zamontowany już mam komplet XTR

47584845.th.jpg

Przerzutka ze zdjęcia (XT 08 SGS) przeszła ponad 20 maratonów i jakoś jest cała, więc nie martwię się o nią, a zdjęcie pochodzi z zeszłorocznego Uphil Race Śnieżka :whistling:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Witam !!

Od dłuższego czasu poluję na ramę CUBE-a ltd race, ale z marnym skutkiem. Wiecie gdzie mogę dostać tę ślicznotkę??

Napisano

Swego czasu byłem w ski-teamie (oficjalny dystrybutor CUBE'a na Polske) i rozmawiałem z serwisantem - framesety raczej nie spotykane - przynajmniej w Poznaniu.

Polecam osobiscie się skontaktować ze ski-teamem - może zamówią na życzenie :)

Powodzenia

Napisano

Witam, jesli ktoś z forumowiczów natknie sie gdzies w sieci ( nie koniecznie ) na promocyjne ceny rowerów Cube z zeszłego roku bede wdzięczny za informację ;) Przymierzam sie do zakupu Attentiona jednak cena 2499zł z ubegłego roku troszeczke odstrasza, tym bardziej że model 2010 kosztuje 100zł drożej.

Napisano

Witam,

tym, którzy poszukują rowerków czy ram Cube mogę polecić sprzedawce, który jest też na allegro pod nazwą Fun_Sport, nick dh_fun. Sklep z Krakowa, sama w zeszłym roku zamawiałam u Pana Reactiona, sprowadzał mi bezpośrednio z Niemiec. Wymienił hamulce na życzenie - wszystko super. Także polecam tego sprzedawce i myślę, że jest w stanie zaproponować lepsze ceny i sprowadzić co komu się marzy:)

Pozdrawiam wszystkich Cubowiczów;D

Napisano

Witam, chciałbym przyłączyć się do klubu,właśnie zamówiłem rower Cube Acid '09. Do tej pory jeździłem na Trekach, ale mam nadzieję, że owa firma miło mnie zaskoczy :confused: Rowerek taki jak na zdjęciu:

cube-acid-white-candy-bl_969.jpg

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów marki Cube :thumbsup:

Napisano

gumi, a masz jakiś nr telefonu do tego sprzedawcy z krakowa który sprowadza rowery cube? mam problem z kupieniem roweru cube w polsce wiec może sprowadzi mi go z niemiec:)

Napisano

gumi - wielkie dzięki za informacje o sprzedawcy z Krakowa, kontaktowałem się i z propozycji jaka mi zaoferował jestem bardzo zadowolony,decyduje się na Attentiona 2010.

ps.paweel - temat modelu 2009 nieaktualny, w kazdym razie dziekuję za info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...