patryr Napisano 14 Września 2009 Napisano 14 Września 2009 helol. Równiez jestem posiadaczem roweru marki Cube od roku czasu. Jest moze ktos tutaj z okolic Rybnika? woj slaskie?? pozdrawiam
CITA Napisano 23 Września 2009 Napisano 23 Września 2009 elo. dopiszę się do klubu. posiadam CUBE Reaction K18 :-). rewelka. pozdr
even Napisano 17 Października 2009 Napisano 17 Października 2009 Rowerek po kilku zmianach:) Fotki lipa, sorry! Pozdro, even
duzyninja Napisano 21 Października 2009 Napisano 21 Października 2009 W takim razie tez dolacze do klubu z takim oto rowerkiem:
Darth Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Przedstawiam Wam oficjalne forum Cube w PL. Dostaliśmy zgodę z samej siedziby firmy w Niemczech. Board wpadł pod moje skrzydła dopiero dzisiaj (dosłownie 30 min temu), więc teraz musimy się nim trochę zająć: http://www.cube-forum.pl
Sol Napisano 2 Listopada 2009 Napisano 2 Listopada 2009 Fajnie, że powstało forum. Niefajnie natomiast, że nie ma automatycznej rejestracji tylko trzeba czekać bliżej nieokreślony czas na akceptację bliżej nieokreślonego gremium.
Darth Napisano 3 Listopada 2009 Napisano 3 Listopada 2009 Fajnie, że powstało forum. Niefajnie natomiast, że nie ma automatycznej rejestracji tylko trzeba czekać bliżej nieokreślony czas na akceptację bliżej nieokreślonego gremium. Wiem zajmę się tym, zrobił tak poprzedni admin bo rejestrują się boty spamujące i reklamujące viagrę, albo zmienię skrypt i skonwertuje bazę, albo zrobię spam bota.
qla Napisano 4 Listopada 2009 Napisano 4 Listopada 2009 To już tylko tam piszemy ? A to mój lekko dłubnięty AIm... kolejne mody w przyszłym roku
@lek Napisano 9 Listopada 2009 Napisano 9 Listopada 2009 To i ja się dopiszę do elity Cube Reaction PRO
emin Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 Witajcie. Ma ktoś może katalog CUBE (pdf) na 2008, 2007? jeśli tak - prosiłbym o przesłanie na emin@e-web.one.pl Dzięki.
.PaVLo. Napisano 15 Grudnia 2009 Napisano 15 Grudnia 2009 Cube Reaction Custom, zbudowany na ramie z 2009 roku Na przyszły sezon szykują się spore zmiany, ale o tym poinformuje jak wszystko złoże
.PaVLo. Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Szczerze to nawet nie wiem, nie miałem okazji zważyć go całego, ale nie jest zbytnio ciężki, zresztą obecnie przechodzi spore zmiany i może teraz pokusi mnie o zważenie
Ravo XC Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Witam wszystkich po długiej przerwie, dawno sie tu nie pokazywałem, ale to nie znaczy, że zrezygnowałem z rowerku. Pavlo świetna maszynka, aczkolwiek widze, że posiadasz przełożenia od Shimano, manetki + tylna przerzutka, polecam przesiąść się na Sram, naprawdę warto, Już jeżdze na tym długo i jestem zadowolony, szczegolnie sprawdza się w błocie, Osobiscie posiadam Gripy X0 i przerzutke ze srednim wózkiem, widze ze ty masz długi na ciezki teren mozesz ja stracic albo pogiąć. Pozdrawiam i życze super wycieczek górskich - ładny widok na screenie.
.PaVLo. Napisano 10 Stycznia 2010 Napisano 10 Stycznia 2010 Dzięki. Co do Srama, to już za późno na zmiany, bo zamontowany już mam komplet XTR Przerzutka ze zdjęcia (XT 08 SGS) przeszła ponad 20 maratonów i jakoś jest cała, więc nie martwię się o nią, a zdjęcie pochodzi z zeszłorocznego Uphil Race Śnieżka
zloty992 Napisano 23 Stycznia 2010 Napisano 23 Stycznia 2010 Witam !! Od dłuższego czasu poluję na ramę CUBE-a ltd race, ale z marnym skutkiem. Wiecie gdzie mogę dostać tę ślicznotkę??
szynski Napisano 24 Stycznia 2010 Napisano 24 Stycznia 2010 Swego czasu byłem w ski-teamie (oficjalny dystrybutor CUBE'a na Polske) i rozmawiałem z serwisantem - framesety raczej nie spotykane - przynajmniej w Poznaniu. Polecam osobiscie się skontaktować ze ski-teamem - może zamówią na życzenie Powodzenia
dubi1985 Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, jesli ktoś z forumowiczów natknie sie gdzies w sieci ( nie koniecznie ) na promocyjne ceny rowerów Cube z zeszłego roku bede wdzięczny za informację Przymierzam sie do zakupu Attentiona jednak cena 2499zł z ubegłego roku troszeczke odstrasza, tym bardziej że model 2010 kosztuje 100zł drożej.
gumi11111 Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Witam, tym, którzy poszukują rowerków czy ram Cube mogę polecić sprzedawce, który jest też na allegro pod nazwą Fun_Sport, nick dh_fun. Sklep z Krakowa, sama w zeszłym roku zamawiałam u Pana Reactiona, sprowadzał mi bezpośrednio z Niemiec. Wymienił hamulce na życzenie - wszystko super. Także polecam tego sprzedawce i myślę, że jest w stanie zaproponować lepsze ceny i sprowadzić co komu się marzy:) Pozdrawiam wszystkich Cubowiczów;D
SilverXC Napisano 26 Stycznia 2010 Napisano 26 Stycznia 2010 Czy naklejki albo koszulki klubowe przewidziano ? Moze chociaz karta klubowa ? Pozdrowienia z Gdańska Srebrny Cube LTD2 P.S. Moze jakis zlocik ?
Paweel Napisano 27 Stycznia 2010 Napisano 27 Stycznia 2010 dubi1985 poszukaj w skiteamach www.skiteam.pl. Nie wiem jaką ma cenę katalogową ten attention ale było - 10% od ceny katalogowej na modele 2009.
Rocky Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 Witam, chciałbym przyłączyć się do klubu,właśnie zamówiłem rower Cube Acid '09. Do tej pory jeździłem na Trekach, ale mam nadzieję, że owa firma miło mnie zaskoczy Rowerek taki jak na zdjęciu: Pozdrawiam wszystkich forumowiczów i fanów marki Cube
simon26 Napisano 28 Stycznia 2010 Napisano 28 Stycznia 2010 gumi, a masz jakiś nr telefonu do tego sprzedawcy z krakowa który sprowadza rowery cube? mam problem z kupieniem roweru cube w polsce wiec może sprowadzi mi go z niemiec:)
.PaVLo. Napisano 29 Stycznia 2010 Napisano 29 Stycznia 2010 Kontakt: majl. dh_fun@op.pl tel. 509 832 299 Osobiście sprowadzał mi ramkę Cube Reaction na 2009 rok, odbierałem osobiście, gość jest spoko.
dubi1985 Napisano 29 Stycznia 2010 Napisano 29 Stycznia 2010 gumi - wielkie dzięki za informacje o sprzedawcy z Krakowa, kontaktowałem się i z propozycji jaka mi zaoferował jestem bardzo zadowolony,decyduje się na Attentiona 2010. ps.paweel - temat modelu 2009 nieaktualny, w kazdym razie dziekuję za info.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.