Skocz do zawartości

Cube Exclusive Club

jarus220

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Macie na pożarcie :D

dscf6142em4.th.jpg

dscf6156nf2.th.jpg

Tak jak pisałem, będzie slr biało niebieski wersja CUBE :D Ten flite na zdjęciu niestety jest pęknięty. Jutro cube stanie na kołach, oponki będą te co leża w tle :) czyli Kenda Karma :(

Napisano

Co za dużo to nie zdrowo :)

Są jeszcze nyple w kołach i z czasem będzie fox z niebieskimi napisami (Daj Boże białego foxa 80mm!!!) i śruby w korbie

Napisano

O Cube widzę w stylu Cube'a Nawrotka. Czyli Mostek Plt + jak najmniej podkładek. :D Sztyca FSA czyli tak jak być powinno :( Świetnie się prezentuje a Niebieskiego jest przecież bardzo dużo... Bomberek i vki avida widzę że też jak u mnie. Świetny rowerek się szykuje, będzie to 3ci rower w klubie ostatnio się udzielających włascicieli tych maszyn w tym temacie z siodełkiem Slr lub bardzo podobnym :P

Widzę też lekkiego przedniego Lx i rzadko spotykaną korbę z ładnymi ramionami :D

Co do przerzutek i manetek to póki hula dobrze to nie zmieniaj bo dodają jeszcze Cube'owi oryginalności. Piękny niebieski lakier :)

Napisano

Chciałbym zauważyć że bomber już dość wiekowy bo 7, na tylnym haku wisi XTR 952, a manetki to STX RC 8rz też wiekowe :)

Napisano

Że wiekowe to nie szkodzi, ważne że działają tak jak tego oczekujesz :). Ja też się przerzuciłem na wiekową przerzutkę przednią STX-RC z 99 roku ale działa fenomenalnie w porównaniu z Deore 2007 :).

• 2 tygodnie później...
Napisano

Piękna maszyna poprostu piękna ;):P:(:D:P:wub: :wub: :wub: :wub: :wub: Ta rama..... masakra ;P coraz bardziej mam ochotę odkładąć pięniądze na właśnie taką ramkę a nie modernizować mojego LFa :] Ale LF to sentymemt i wiele km przeżytych razem^^ więc raczej obstoi. Ale maszyna pierwsza klasa.

GRATZ !

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wiedziałem że weźmiesz czerwone :) Mało szałowe te śrubki są - ciemny i mało "żarówiasty" ten czerwony ale moze być. :)

Rowerek ekstra, najbardziej to podoba mi się przejście z ramy do kokpitu czyli podkładka dystansowa stożkowa :P

Napisano

Fajnie, że rower się podoba. Teraz czekam aż będą dostępne czerwone zaciski bolt-on dartmoora, bo fioletowe tarnz-x'a nie bardzo mi pasują.

pzdr

Napisano

Ja u siebie tez mam taka podkladke ;) stozkową. Własnie jak kupywalem stery TOken Kudos ZC Carbon. Świetnie to wygląda :P

Pzdr.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...