simasted Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Chodzi mi o pokrętło blokady amortyzatora pod manetkę (niebieski element): Czy ktoś spotkał się gdzieś z innymi kolorami tego elementu? Interesuje mnie czarny lub zielony kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tiomek Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 nie spotkałem się, ale możesz sobie wytrawić w krecie i potem wysłać do jakiejś firmy zajmującej się anodowaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
focus94 Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Raczej nie robią innych kolorów, przynajmniej nie miałem doczynienia z tym elementem w innym kolorze, ale jakoś nie rzuciło mi się na stronach producenta oraz katalogach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
simasted Napisano 11 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Tak też podejrzewałem po przegladnięciu zasobów w sieci. Szkoda, bo ten element w tym kolorze nie pasuje do calosci roweru Spróbuje z tym anodowaniem popytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llancer Napisano 11 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dziwne,bo jeden znajomy ma czerwone,drugi białe,a trzeci czarne.Nie mam z nimi kontaktu,ale postaram się popytać.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 12 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Białe to tylko malowane, pomalować można na każdy kolor. Widelce od zawsze były oznaczane kompresja na niebiesko odbicie na czerwono. Chyba ze chodzi ci o korki to różne są marzocchi miało złote kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.