Skocz do zawartości

[rama] Wybór ramy za ok. 1000zł

Jonathan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Dziękuję wszystkim za odpowiedzi :) osobiście skłaniam się ku ramie Authora lub Haibike która powala wyglądem, myślę jeszcze o takiej ramie w rozmiarze 18" :

CUBE REACTION SID BLUE / NOWA RAMA MTB / 22 CALE (2806088584) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Reaction jak najbardziej, musisz doliczyć stery + suport press shift, rozmiaru szukałbym mniejszego :) sam miałem ją kupić, niestety nie było malowania którego chciałem. :P

Napisano

Tzw. "normalna" cena Cube jest chora, sprzedaż rozmiaru 22" w cenie ponad 1000 to żadna łaska, myślący biker zamiast ładować się w taką ramę będzie składał 29-er ...

Napisano

Po prostu nie wypisuj rewelacji o "najmocniejszości" ram Gianta ...

Co do Haibike to obawiam się, że to dosyć krótka rama, a cwany sprzedawca nie podał jej długości (choć poważny sklep powinien to zrobić) podał tylko ogólniki, jest stanowczo za droga .

Również stawiam na Authora.

Poważny forumowicz zanim poradzi coś i napisze "obawiam się" sprawdzi zasadność swojej podpowiedzi.Gdyby to zrobił to dowiedział by się ze rama Haibike Q Rc 2011 ma górna rurę 585 mm horyzont. Przy rozmiarze 45. Polecony Author ma górna rurę 590 mm.rozm 17,5.cal.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...