Skocz do zawartości

[amortyzaror] rock shox reba race

Rekomendowane odpowiedzi

Według mnie jest to bardzo dobra oferta, jeśli faktycznie jest tak, jak sprzedawca twierdzi - amortyzator bez przebiegu.

Trzeba również wziąć pod uwagę to, że sprzedawca jest nowy, ma 0 komentarzy. Ale oferuje przesyłkę za pobraniem, można pewnie poprosić o wysłanie z możliwością sprawdzenia paczki - więc bym się już tak nie obawiał.

Za taką cenę nowa Reba to super okazja.

• Mod Team

Mam ta pompkę całkiem dobra :P ja ją sobie zepsułem co prawda ... ale naprawiłem :D manometr w miare precyzyjny idzie ustawić tyle ile sie chce. Przy pompowaniu negatywnej zawsze siknie ci olejem. Pamiętaj wtedy by wykręcić wężyk ( z tej beto sie da) i wymyć go w płynie co naczyń bo olej rozpuści gumowy wężyk ... mi sie zaczął rozpuszczać mimo że myłem węza ...

Dzisiaj przyszła reba, faktycznie stan bdb, prawdopodobnie nie jezdzila, delikatne ryski na dolnych goleniach, ale i niestety jest cos co przypomina ryse, ewentualnie zadrapanie, jest sie czym przejmowac?

rysa: https://lh5.googleusercontent.com/-CFkj3e5Ei8c/UMoQPJtO91I/AAAAAAAAAEg/LzwjISshVww/w480-h480/rysa1.JPG

Moim zdaniem jest to rysa. Wygląda jakby zrobiona nożem do papieru. Jeśli reba miała być w stanie idealnym to z taką rysą na pewno nie jest. Czy powinieś się martwić? - z punktu technicznego to raczej nie, ale skoro reba miała być w stanie idealnym to jest to niemiła niespodzianka.

A przypadkiem sam jej nie zrobiłeś podczas rozpakowywania?

rozpakowując obchodziłem sie z paczką jak z jajkiem, nie ma możliwosci, zebym ja uszkodzil, tego zadrapania rzeklbym ze prawie pod poznokciem nie czuc, w oczy też nie rzuca się zbytnio.

mogę przebolec ten defekt, pytanie tylko czy nie zaszkodzi to uszczelce?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...