malheureux Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Witam. Z racji iż będę kupować kasetę to muszę zakupić jeszcze klucz do niej. I teraz moje pytanie, jaki muszę kupić żeby nim dokręcić i odkręcić kasetę? Na allegro szukałam i są dwa rodzaje, podobny do takiego co do suportu jest i drugi z rączką i takim łańcuszkiem. Na czym polega różnica i jaki mam kupić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mixchris Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Potrzebny jest Ci BACIK do przytrzymania kasety kiedy ją odkręcasz bo będzie się kręcić w kółko na bębenku i klucz właściwy TAKI do odkręcenia i przykręcenia kasety. Bardzo wygodny bo z rączką ale jest też tańsza alternatywa równie dobra TAKA ale szczerze polecam ten z rączką na pewno można je dostać taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arki80 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Zamiast bacika można też użyć starego łańcucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
malheureux Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 No fajnie chłopaki dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.