lisek850 Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 Witam mam licznik przewodowy sigma BC 1609 i chciałbym dokupić do tego czujnik kadencji. I mam problem z wybraniem tego czujnika bo nie wiem czy będzie pasować oraz jak go podłączyć? doradzi ktoś? może juz ktoś sobie taki czujnik instalował? Pytam ponieważ na podstawie czy czujniku nie widać zadnych wejść na kable.
ammisiek Napisano 9 Grudnia 2012 Napisano 9 Grudnia 2012 jak popatrzysz od spodu podstawki to wystają tam takie dwa bolce. W nie wpinasz kabelki od kadencji. Następnie prowadzisz przewód w okolice korby i czujnik montujesz na dolnej rurce tylnego trójkąta a magnes przyczepiasz do ramienia korby (od wewnętrznej strony oczywiście). Czujnik jak i magnes oczywiście przy lewym ramieniu korby.Pozdrawiam.
Mod Team Franio Napisano 10 Grudnia 2012 Mod Team Napisano 10 Grudnia 2012 [...] mam problem z wybraniem tego czujnika bo nie wiem czy będzie pasować [...] Proszę: http://allegro.pl/kadencja-przewodowa-sigma-sport-do-bc-1609-00394-i2838982279.html
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.