Gość Quattrox Napisano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 Witam. Kupilem niedawno niestety uszkodzona piaste novatec na tyl 4 maszyny pod tarcze... problemem jest to ze ona strzela i "puszcza"... podejrzewam ze to bebenek ... wie ktos co mozna z tym zrobic zeby to bylo do uzywalnosci? ile kosztuje bebenek i gdzie go mozna kupic (w Warszawie)? jaki bebenek innego producenta bedzie pasowal do tej piasty (zeby sie nie rozlecial zaraz)? Musze to zrobic jak najtanszym kosztem poniewaz przez 2 ostatnie miesiace krucho u mnie z kasa Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sysak Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Spróbuj najpierw to wszystko rozkręcić i złożyć od nowa. Może to jakaś pierdoła? Nawet jeśli tego nie naprawisz, to przynajmniej zauważszysz co jest nie tak. Próbuj, bo piasta naprawdę fajna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebekfireman Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Hmmm - czy te Novatecki mają naprawdę takie lipne bębenki? Co gdzieś czytam o tych piastach to co chwilę komuś bębenek nawala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 20 Kwietnia 2006 Mod Team Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Nie wiem na co wy narzekacie ja na tej piaście jeżdżę katuje ją ostro a i tak jej zajeździć nie mogę. Może trafiacie na felerne modele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 Sebekfireman a zauważyłeś że ludzie narzekają na bębenek tylko w novatecu na 4 łożyskach...? Nikt chyba nie psioczył na tą piastę w wersji na 2 łożyska. Kumpel katuje ją 2 sezon i trzyma się dzielnie. Moze kiepski egzemplarz albo cos... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spike Napisano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2006 A z tego co pamietam jak kupowalem swoja na 4 lozyskach to wlasnie narzekali na bebenek w tej na 2 lozyskach, a na ten z 4-ki nikt nie narzekal... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blue Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 To w końcu co lepsze? : http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=2734 czy http://arnik.freshsite.pl/product_info.php...roducts_id=3445 ? Bo zapene ten boplight to tez robota novatecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maćq Napisano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2006 Blue nie popadamjmy w przesade... Co w takim razie powiesz o tym? Accent? To też robota Novateca czy może to Accent stoi za tym wszystkim? Ja wiem tylko że JoyTech i Novatec to jedna i ta sama firma. pozdrówko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.