mrkura Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Nazwa: Santa Cruz Nomad carbon (2012) Data dodania: 18 czerwiec 2011 - 14:39 Good maszin Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 10 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 yyyyy, także tego...... Korków w kierownicy brak... Bardzo zajefajny rower on ci jest . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Piękny tylko jak kot mówi koreczków brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 10 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Sprzęt mega. Szlaki nabiorą nowego znaczenia Nie bardzo jest się do czego przyczepić, nawet jak się postaram, to nic nie potrafię znaleźć. Waga jak na ten skok sakramencko niska. Nic, tylko ćwiczymy Pawle teraz podjazdy Ku chwale Ęduro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 14 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Rewelacyjna maszyna GRATULACJE ŚWIETNEGO WYBORU !!! Nic, tylko ćwiczymy Pawle teraz podjazdy eeee tam podjazdy latać latać latać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 16 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Nie wiem dlaczego "nie śledzę" swojego wątku, chyba jakiś błąd się wkradł, nawet nie wiedziałem,że tu ktoś coś napisał. A więc po kolei: Korki w kierownicy już są, jak również linki do przerzutek itd. Zrobiłem nawet już krótkiego tripa w okolice Stożka - rower jeździ bardzo sprawnie, szkoda tylko że warunki nie pozwoliły na maxa wykorzystać możliwości zawieszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Obrzydliwy.......Ochydny.......Fatalny...... Tak naprawdę to normalnie ogień z du.py. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 17 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Obrzydliwy.......Ochydny.......Fatalny....... Ale ale ale . .... przecież dałem te, noo koreczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 17 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Korki to tzw. Pikuś... CZego by się tu czepnąć.... O, o ,o mam....mam.... czepiam się..... Siodełko jest krzywo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 "God dammit" z tego już się nie wybronię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 śliczna rama, choć srebrna korba troszkę zaburza ;p sztyca z siodłem wygląda fatalnie ;p poza tym świetny rower!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 No niestety świnka z pieniędzmi na rower w tym roku się skończyła . Jedno co tylko na pewno kupię to siodło (bo te aktualne to masakra) i hamulce, a co do korby - no cóż, też wolałbym czarną, ale . . . XT daje radę. Większe zmiany jak napęd itd, dopiero za rok jak "świnka" znowu przytyje . W planach jest też amor w Kashimie na przód i kilka jeszcze stylistycznych i technicznych smaczków. Ale najważniejsze to jeździć, a jeździ lepiej niż wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Szefie, puścisz mi priva po ile te ramki teraz chodzą, też się troszkę czaiłem za świętym mikołajem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 18 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 PW poszło ,a cena tej ramy nie jest jakąś tajemnicą, każdy mógł ją nabyć za 50% ceny, trzeba było tylko dobrze szukać i mieć oczy szeroko otwarte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 18 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 W planach jest też amor w Kashimie na przód Myślisz,że w Kaszimie będzie lepiej pracował? Jakoś powątpiewam- przynajmniej w tłumikach nie zauważyłem znaczącej różnicy. Aaa, już wiem co chciałem od początku napisać.... Zajefajna maszyna. A tak bajdełej- tłumik to wersja CTD? Masz porównanie ze "zwykłymi" tłumikami typu RP23? Działa to lepiej ,czy tylko marketing? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihalp90 Napisano 18 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 piękny sprzęt! Gdzie można nabyć takie błotniki do przodu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 19 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 Myślisz,że w Kaszimie będzie lepiej pracował? Jakoś powątpiewam- przynajmniej w tłumikach nie zauważyłem znaczącej różnicy. Aaa, już wiem co chciałem od początku napisać.... Zajefajna maszyna. A tak bajdełej- tłumik to wersja CTD? Masz porównanie ze "zwykłymi" tłumikami typu RP23? Działa to lepiej ,czy tylko marketing? Jeśli chodzi o Kashimę, był to skrót myślowy - myślę nad zwiększeniem skoku lub przejdę na powietrze z przodu. jednak to dopiero po sezonie jak rozeznam jak rower się sprawuje i czy warto taki zabieg robić. A poza tym na pewno będzie ładnie wyglądał . Tu wsadzony jest tłumik CTD - ale nie mam porównania z RP23. Ale jeśli chodzi o obsługę i pracę, jak na razie jestem bardzo zadowolony. Widać, że rama jest bardzo uzależniona od charakterystyki dampera, od sztywniaka © pracującego małym zakresem skoku, po ustawienie (d), czyli wszystko pływa @ mihalp90 http://www.rowerowy.com/akcesoria/blotnik/mucky_nutz_bender_fender dobry wynalazek - polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 W sobotę pojeździłem troszkę wycieczkowo po Jurze - system CTD świetnie się sprawdza, jedyny minus jest taki, że trzeba pamiętać o przełączaniu poszczególnych trybów. Wczoraj pośmigałem na lokalnych "hopkach" w lesie Murckowskim - ten rower to poezja !! Jest świetnie wyważony i nawet dalsze loty z większych hopek są stabilne i bezpieczne. http://www.youtube.com/watch?v=DQPLQbJpbrk http://www.youtube.com/watch?v=0tBewycpnhs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macccxc Napisano 24 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Świetnie się rower prezentuje i widać że zjeżdża nie gorzej. Jaka kamerka na kierownicy ? Pytanko jak tam warunki na murckach ? duże błoto czy da radę się nie zapaść ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Kamerka nie na kierownicy tylko na kasku (druga część filmu). Barton ma GP2 na szelkach (pierwsza cześć filmu). Na kierownicy kamera nie ma racji bytu w terenie. Co do warunków na Murckach, to wczoraj były idealne, ale temperatura -2st. Dzisiaj pewnie będzie trochę błota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 11 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2013 Przez dłuuugą zimę wprowadziłem kilka drobnych zmian - głównie stylistycznych Nowa specyfikacja na naszej stronie http://www.besendu.com/nomad-c.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kapsel sterów wydaje się fajny - możesz napisać jaki to i dać jakieś lepsze foto? Ta nowa korba to chyba nie XT? Bo tak masz w specyfikacji. Fajny rower - właśnie przez takie zastanawiam się czy nie przejść na większy skok:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkura Napisano 12 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Kapsel KORE. Korba XT - tylko upiększona przez "Sikorski cycles" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
edi7777 Napisano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 To faktycznie fajnie upiększona - myślałem że to jakiś karbon:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Kwietnia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Przednia przerzutka dosyć wysoko nad koronkami- nie przeszkadza w zmianie biegów? Aaaa, no i brzydki strasznie rower.... ale widzę, że się z tym pogodziłeś.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EpicPoznan Napisano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 rower śliczny, tylko sztyca brzydka z tą gumą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
mrkura
Nazwa: Santa Cruz Nomad carbon (2012)
Data dodania: 18 czerwiec 2011 - 14:39
Good maszin
Zobacz rower
26 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.