razorjack Napisano 18 Kwietnia 2012 Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Nazwa: pivot mach 5.7 carbon (2012) Data dodania: 20 wrzesień 2012 - 13:57 ciężki głównie przez opony - przednia 1100g, tylna 750g, kierę 250g i sztycę ~500g Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Pooglądałem sobie widły DT i ło matko bosko! I podobno to Fox jest drogi :/ Niestety nie udało mi się trafić na ceny Magur, ale za to trafiłem na ciekawy, choć nieco niecenzuralny filmik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cox Napisano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 toż to bardzo stary filmik, Magura wypuściła 1 wadliwą serię, przeprosili, powymieniali, wszystko to już przeszłość , nie ma się co bać, wystarczy popatrzeć jak Konwa skacze i katuje swoją TS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zgon Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 naprawdę bardzo ładny rower złożyłeś! Właśnie przymierzam się do zakupu takiej ramy ale słyszałem że są jakieś problemy z działaniem przedniej przerzutki. Jakie są Twoje doświadczenia w tym temacie? Będę chciał założyć system 9-cio rzędowy i nie wiem czy będzie to działać jak należy - w info technicznym na stronach producenta jest mowa tylko o systemie 10-cio rzędowym (http://www.pivotcycles.com/tech/getPage/7-direct-mount-front-derailleur). Jeżeli masz przerzutkę 9-cio rzędową to podaj mi proszę jej dokładny typ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 a skąd info o problemach? żadnych nie ma, zwykłe mocowanie DirectMount wcześniej jeździłem z korbą 760 (xt sprzed ~5 lat, 3 blaty) i działało normalnie (przerzutka, nowy XT pod 3), teraz mam tą samą przerzutkę ale 2 blaty, za tydzień będę miał przerzutkę XT pod 2 blaty, to zobaczę czy jest różnica. no niestety nie jest tak ładny jak mógłby być, bo cały czas w nim coś zmieniam, cały czas jest coś 'na chwilę' itp a na wiosnę/lato pewno sprzedam bo będę chciał więcej skoku (bikeparki mi się spodobały ) zdjęcie sprzed tygodnia, tylne koło zapasowe (starego nie miałem czasu naprawić), widelec na testy pożyczony (stąd też długi komin), czarny Lyrik będzie za tydzień i Reverb (zamiast El Gallo) z ostatnich zmian jedynie co zostaje, to korba na coś nowego i ładnego - SLX albo XT o, ale widzę że zdjęcie z tym samym setupem jest na poprzedniej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 5 Stycznia 2013 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 jedynie co zostaje, to korba na coś nowego i ładnego Race Face Next albo Turbine SL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 przecie to droższe od XTRa, już mi przeszło pakowanie całej kasy w rower, za to wolę pojechać w Alpy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomash Napisano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Razor a ty koła nie oddałeś do Harfy czasem? Bo dzisiaj byłem u nich i leżała taka opona Onzy, podobno klienta, a to model dość niespotykany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 6 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 nie, koła są u mnie. Gregorio jest dystrybutorem Onzy, od tego roku chyba są dopiero dostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 13 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2013 zamontowany został docelowy amor, to i komina nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 14 Marca 2013 Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Zdjęcie miażdży! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 14 Marca 2013 Autor Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wyszedłem dziś umyć rower, to może być więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darok Napisano 1 Maja 2013 Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Jak współpracują te baradiny z zaciskami shimano nic nie ociera itd,bo przymierzam się do zakupu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
razorjack Napisano 6 Września 2013 Autor Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Jak współpracują te baradiny z zaciskami shimano nic nie ociera itd,bo przymierzam się do zakupu. Baradine/superstar dobrze działają i współpracują z Shimano XT, nic nie ociera (nity są cieńsze niż w Hope Floating Rotor) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
razorjack
Nazwa: pivot mach 5.7 carbon (2012)
Data dodania: 20 wrzesień 2012 - 13:57
ciężki głównie przez opony - przednia 1100g, tylna 750g, kierę 250g i sztycę ~500g
Zobacz rower
88 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.