pawlox83 Napisano 8 Grudnia 2012 Napisano 8 Grudnia 2012 Witam forumowiczów,jak kto chce pojezdzic w zimowych warunkach po Sosnowcu(srodula,zagórze,sielec) a wstdzi sie sam to pisac do mnie.Jak jest ładna pogoda to sie fajnie jezdzi. zapraszam
KasiaKa Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Witam forumowiczów,jak kto chce pojezdzic w zimowych warunkach po Sosnowcu(srodula,zagórze,sielec) a wstdzi sie sam to pisac do mnie.Jak jest ładna pogoda to sie fajnie jezdzi. zapraszam Co prawda jeżdżę do pracy w Katowicach, ale jestem z Sosnowca... A właściwie byłam ;-) Czy to się liczy? :-)
andi333 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 Jak byłaś to się liczy tylko chwilowo zimowych warunków brak Teraz pytanko robimy w tym roku ognicho ?
krzychu22 Napisano 23 Grudnia 2012 Napisano 23 Grudnia 2012 No pewnie na BS trzeba dać info bo tam częściej zaglądają.
pawlox83 Napisano 24 Grudnia 2012 Autor Napisano 24 Grudnia 2012 Co prawda jeżdżę do pracy w Katowicach, ale jestem z Sosnowca... A właściwie byłam ;-) Czy to się liczy? :-) Miło poznac Pania ,zapraszam ,ale tylko okolice naszego miasta,bo dalej w tych warunkach nie ma gdzie sie porywac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.