kamfan Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Gdyby ktoś potrzebował rowerowego kalendarza robionego przez rowerzystów dla rowerzystów to polecam zajrzeć tutaj http://emtb.pl/forumo/Thread-Kalendarz-2013-Zapisy zapisy już trwają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
premier2 Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Szczerze polecam, bo kalendarz jest rewelacyjny, a każda edycja lepszą od poprzedniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 9 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Póki co popraw link mi sie nie otwiera jakieś błedy pokazuje. Ciekaw jestem jak on wygląda bo nie wiem i jaki byłby jego koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przeor Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 32zyle + wysyłka. Co do wyglądu to format A3 zdjęcia, zdjęć nie będę opisywał Link pewnie jest ok tylko aktualnie forum ma problemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamfan Napisano 9 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 dokładnie forum im padło; kalendarz super, a nie jakieś komercyjne barachło no i pokazuje IMO "najczystszą" odmianę MTB czyli enduro, a kto się nie zgadza to niech obejrzy filmiki Briana, wtedy się zgodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralph03 Napisano 9 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 Skoro taki rewelacyjny, to mam nadzieję że wstanie im forum i zdążę się zapisać na kalendarzyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.