Skocz do zawartości

[trasy] do treningu

grzegorz1976

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam. w jednym z poradników wyczytałem, że w okresie bazy w jednym z jej etapów trzeba przeprowadzać:

"Treningi siłowe z wykorzystaniem roweru polegać będą głównie na dobieraniu odpowiedniej trasy,

zawierającej kilkanaście podjazdów o umiarkowanym nachyleniu. Dobrze, jeśli pokonanie jednego z nich zajmuje kilka minut."

czy są osoby, które znają takie podjazdy powiedzmy w promieniu 15km od Żor.

Napisano

Jeśli interesują Cię podjazdy szosowe to chyba najlepszym miejscem w tej okolicy będą okolice orzesza / łazisk np. podjazd na św. Wawrzyńca bądź ul. gliwcką w kierunku bujakowa. Jeśli chodzi o teren to osobiście podobał mi się teren wzgórza "ramża" znajdującego się mniej więcej pomiędzy ornontowicami a bełkiem, znajduje sie tam sporo dróg, ścieżek i można sobie ułożyć całkiem fajną pętlę z wieloma podjazdami

Napisano

Jeśli interesują Cię podjazdy szosowe to chyba najlepszym miejscem w tej okolicy będą okolice orzesza / łazisk np. podjazd na św. Wawrzyńca bądź ul. gliwcką w kierunku bujakowa. Jeśli chodzi o teren to osobiście podobał mi się teren wzgórza "ramża" znajdującego się mniej więcej pomiędzy ornontowicami a bełkiem, znajduje sie tam sporo dróg, ścieżek i można sobie ułożyć całkiem fajną pętlę z wieloma podjazdami

super dzięki raczej o szosę mi chodziło, górę Św. Wawrzyńca znam spróbuję jeszcze tą Gliwicką

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...