Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano (edytowane)

Witam, mam okazje kupic o to ten amortyzator marzocchi bomber, mozecie mi pomoc i powiedziec jaki to wlasciwie jest model,rocznk i czy on jest pod ahead czy 1 cal ? Pozdrawiam.

post-145942-0-41975800-1354868714_thumb.jpg

Edytowane przez adcolgrz
Napisano

Pytanie o typ i rozmiar sterów źle zadałeś, jedno nie wyklucza drugiego. Na moje oko, o ile któreś golenie nie są zmienione, a naklejki pochodzą z oryginału, z tego jednego zdjęcia stawiam na X Fly z 2001 roku.

Napisano

Tak, w X Fly korona miała otwory. Ale zdjęcie jest tak niedokładne, że ciężko cokolwiek o tym powiedzieć, więc opieram się o jej kształt i naklejki na widelcu.

Napisano

Tak, dzis dostalem nowe zdjecia od wlasciciela(ktory nie ma pojecia jaki to widelec, mial go na strychu :D, stan bardzo dobry) i ma otwory na koronie wiec tez stawiam ze x-fly. za 30 euro ( 120 zl) go kupic ?

Napisano

Tak, dzis dostalem nowe zdjecia od wlasciciela(ktory nie ma pojecia jaki to widelec, mial go na strychu :D, stan bardzo dobry) i ma otwory na koronie wiec tez stawiam ze x-fly. za 30 euro ( 120 zl) go kupic ?

Za takie śmieszne pieniądze to warto :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

do tego amortyzatora warto wsadzac hamulec tarczowy 160mm albo 185 ? mam na mysli shimano m505 albo bb7... nie wiem czy lagi amortyzatora nei sa zbyt cienkie , jak sie sprawa ma w amortyzatoach marzocchi z 2000 roku i z tarcza ? pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...