GhOsTwrc Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Czy uzywal ktos w/w opon w xc . Czy sa bardziej przyczepne i komfortowe od 2.1. I ewentualnie czy opory toczenia na podobnym poziomie. Zastanawiam sie nad ich zakupem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlodziutki Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Posiadam mezcale 2.1 i jestem z nich bardzo zadowolony, opory toczenie są niskie. Nie wiem tylko jak jest w wersji 2.3 ): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzymo Napisano 4 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Przyczepniejsze - na pewno, mieszanka gumy jest bardziej miękka. Bardziej komfortowe - też na pewno, w końcu to większy balon Opory toczenia - powinny być ciut większe, o ile nie wiem, nie miałem wersji 2.3". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 4 Grudnia 2012 Mod Team Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Jaka jest REALNA szerokość Mezcali 2.1, lub 2.3? Szukam właśnie jakiejś opony napędowej na mniej wymagający, ale zapiaszczony teren. Mezcal 2.1 wydaje się odpowiedni, ale może jednak coś szerszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 4 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 Powiem ci że nie mam suwmiarki , żeby sprawdzic ale jest szersza od Race King 2.2 i nie wiele ustepuje od Schwalbe Smart Sam. Geax Mezcal 2.3 wazy 570g zwijka moje 2.1TNT waza 630g i sa mega szybkie myśle że na 2.3 też bedzie szybko i można sobie pozwolic na wiecej. A tu masz filmik http://www.youtube.com./watch?v=ajltYhCnrWA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.