sqr Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Witam. Od jednego z sprzedawców dowiedziałem się że w 2013 roku dostępne będą takie modele: -Evo29 -Fusion 29 -Flite 29 -Expert 29 Ktos wie coś więcej ? Ceny? Osprzęt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemkoVonLezajsk Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Prawie dokładnie rok temu napisałem podobny wątek o Unibkeu na 2012 Sprzedawca w sklepie (Rojax) miał całą specyfikację Niestety nie mam Rojaxa w pobliżu ale może ktoś zaciągnie u nich języka czy coś się zmieniło w stosunku do modelu 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piterd3 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 na activebike pl macie ceny i dane unibike 2013 zdjęć na razie brak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 O dzięki wielkie:) Ale Unibike chyba za bardzo szaleje z tymi cenami, kolejny rok gdzie te same modele kosztują więcej. Nie długo nie będzie to już taki łakomy kąsek... Ciekaw jestem tylko ramy. Zmienia ja czy nie:) PS. Przemko chyba czytałem twój temat rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Zdjęć i geo tych rowerów nie ma, bo w Unibike nikt tych rowerów na oczy nie widział. Zamówione u chińczyka, a co chińczyk zrobi i przyśle w lutym to Unibike i my zobaczymy... Można i tak działać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 A Mbike to gdzie niby zamówił u mongoła ? w dodatku w mailach podają inną geometrię niż w prasie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wapid Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 ...ale wiedzą i pokazują co będzie, a tu niewiadoma, nie tylko dla publiczności, ale także w Unibike... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rulez Napisano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2012 Jak wiedzą co będzie skoro wypisują głupoty ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milo Napisano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Jaka niewiadoma? Wszystkie 29ery będą na tej samej ramie co tegoroczne Evo 29 malowanie równiez bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oWsa Napisano 1 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 1 Lutego 2013 http://www.unibike.pl/29er.html Dla zainteresowanych pojawiły się jakieś specyfikacje na 2013 rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi