Tofi Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Mam problem ze skonfiguowaniem forum w tapatalk. Zamiast ustawionego w konfiguracji "idź do pierwszego nieprzeczytanego postu" tematy są otwierane od pierwszego postu w temacie. Jak to zmienić? A może to wina administratora który tak skonfigurował wtyczkę tapatalk? Czy wam podobnie działa ten program? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czervco Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 tapatalk to aplikacja ? Działa może pod BADE? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zobacz ustawienia widok ogólny tam masz listę od której chcesz oglądać forum Wysłane z ACE tapatalkiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 ustawienia w tapatalk czy ustawienia forum na stronie? Ani w jednym ani w deugim nie znalazłem tej opcji, jedynie w tapatalk ustawienia/tematy i posty/ładowanie mam ustawiona na pierwszy nieprzeczytany post Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pinio46 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 W ustawieniach tapatalk Wysłane z ACE tapatalkiem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaca911 Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Tam da się tylko wybrać czy przeglądam nowe czy całe forum czy też ulubione. Ale dalej jak się otwiera wątek to otwiera go od.pierwszego wpisu. :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 dokładniej od pierwszego wpisu albo od ostatniej strony (najnowsze posty) ale nie da się ustawić od pierwszego nieprzeczytanego :/ W Opcjach Tapatlk? A gdzie dokładniej? Wysyłane z mojego ASUS Transformer Pad TF700T za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadargo Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 To nie jest błąd po stronie aplikacji a forum. Mam tak samo, niestety. Dodam jeszcze że PW są źle ustawione i zamiast konwersacji każda wiadomość jest osobno. Beznadzieja. Inne fora są ok, tylko FR tak ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tofi Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 W takim razie prośba do administratora od uzytkowników forum o zmianę ustawień i/lub zaktualizowanie wtyczki tapatalk do aktualnej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.