rafi76 Napisano 2 Lutego 2013 Autor Udostępnij Napisano 2 Lutego 2013 Powertowałem troche na niemieckim forum wiele razy sie powtaza firma SKF w temacie wymiany lozysk do novateca ktora podobno robi dobre lozyska Kugellager-Express,Großhandel für Kugellager,Gehäuselager,Pendellager,Kegelrollenlager,Axiallager,Duennringlager / Kugellager 6902 / 61902 / 15 x 28 x 7 mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vibovit Napisano 17 Lutego 2013 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Potwierdzam łożyska SKF jedne z lepszych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
netta1987 Napisano 30 Marca 2013 Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 odkopię troszkę co powiecie o kołach na obręcze WTB FREQUENCY i-19 (około 430g) szprychy Sapim D-light piasty już wybrane na 90% myślę czy warto ryzykować i kupić obręcze prawie 100g lżejsze czyli RYDE 29" EDGE MC-1 bo widziałem koła na 2,0-1,5-2,0 i FRM 333 pod naporem bocznym ręką przypominały gumowe moja waga 73kg rower na fulu czyli koła dostaną mniej po obręczach ;p trasy raczej lekkie jak ktoś był na Mazovi edycja Supraśl to tego typu traski ale na innym cyklu zaplatane będą z tensometrem tak więc fachowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GhOsTwrc Napisano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2013 mam te obrecze wtb , sam waze 100kg. Kola juz maja 2000 km przebiegu i sa sztywne i prosciutkie a jak widac przeszkode to przyspieszam zamiast zwalniac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi