BaumaX Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Marzocchi 55r (2012) Nowy 1400 zł lub Storm Air TA (2012) 1279 zł lub wersja z (2013) Nowy 1279 zł Co wybrać ??? Ostatnie starcie przed zakupem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eastern Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Spytaj też na forum emtb, sam jestem ciekaw, też stoję pod podobnym wyborem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michauuu Napisano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Może i źle myślę,ale dla mnie marzok jest lepszy od rst... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaumaX Napisano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 A i zapomniałem dodac moja waga 90 kg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airsofter Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Ja chyba bym wziął Storma, 55 podobno nieźle muli.Zresztą poszukaj opini też na dh-zone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaumaX Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hym tez mam taki zamiar. Marzoka za te pieniadze ??? Kłania sie najnizsza półka a RST najwyższy model. Mam nadzieje ze bedzie udany, ale jeszcze poczekam na opinie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Z tego co widzę, to Storm Air pracuje całkiem fajnie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaumaX Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Zobaczymy. Kupie jak tylko bedzie dostepna wersja z 2013roku Podziele sie wrazeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Swoją drogą, ten amortyzator ma docelowo być założony w rowerku z Twojego profilu? Jeśli tak, to myślę, że mogłoby to się nieciekawie skończyć dla samej ramy/jej geometrii/Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaumaX Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Hym na Merdzie SUB 20-V Haaaaaaahahahaa . Składam nowy na ramie Hornet. Niestety Meridka dostała strzała w trójkąt przy suporcie. Postaram sie ja zespawac jeśli sie da i zrobic go do wycieczek sklepowych po bułeczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Auditore Napisano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No to mnie uspokoiłeś, bo zaczynałem się o Ciebie martwić Chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BaumaX Napisano 3 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Lajty Nie jestem samobójcą chociaz kiedyś byłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.