Skocz do zawartości

[kielce szosa] kolarze z Kielc

Zielu85

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

mam 27 lat i czteroletnie doświadczenie w jeździe szosówką, ostatnio trochę zdziadziałem i przydałby się jakiś kompan (najlepiej kilka osóB) żeby odbudować morale i formę. Co prawda mamy początek zimy ale "nie ma lipy" i "nie ma opier... sie" szukam kontaktu z ludźmi z Kielc lub najbliższych okolic, można pomyśleć o wspólnych treningach albo chociaż pogadać. Sam posiadam Forta Peletona... (Matuszewski Wrocław) mniejsza z tym, piszcie ludzie a będzie dobrze i nie będzie lipy :)

• Mod Team
Napisano

Cześć. Ja śmigam zarówno na szosie, jak i w terenie. Na wspólne wypady jestem jak najbardziej chętny, tyle że mieszkam w Pińczowie :)

• 5 miesięcy temu...
Napisano

Po szkolę mogę się gdzieś przejechać, ale z formą u mnie jeszcze nie jest najlepiej ;)

• Mod Team
Napisano

U mnie też nie, ale myślałem nad wypadem do Krakowa w niedzielę.. tak o, na luzie :D

A Ty w Kielcach czy w Ostrowcu mieszkasz? Jeździsz tylko na kolarce czy mtb też?

Napisano

Póki co tylko szosa. Do Krakowa to raczej nie dam rady na dzień dobry pojechać bo dosyć późno sezon zacząłem (czytaj w zeszłym tygodniu) :P Na ten moment mieszkam i pracuję w Kielcach ;)

• Mod Team
Napisano

Ja w Pińczowie, więc 40km od Ciebie, to możemy się ustawiać na szosę. Przyszły tydzień Ci pasuje? Ja wtorek-środa mam jeszcze ustne matury, a potem prawie 5 miesięcy wolnego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...