Skocz do zawartości

[pulsometr] do 150zł, do wszystkiego, dla laika.

Jogurcik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że jest obok podobny temat, ale tam szukają droższego sprzętu, a ja mam troszkę skromniejszy budżet i absolutny brak pojęcia o pulsometrach, i o tym jak z nimi trenować, więc nie wiem jakie funkcje mogą się przydać. Znalazłem Sigmę PC 10.11 za 118zł, albo PC.15.11za 160zł. Warto dopłacać? Jeśli lepiej poszukać czegoś innego w tej cenie, to na co zwracać uwagę, jakie funkcje itp. ? Pulsometr będzie używany 85% czasu na rowerze, 10% czasu biegając 5% wszystko inne. Niewiem co więcej napisać, więc na razie chyba tyle, liczę na waszą pomoc, bo czytam te opisy i rozumiem tylko słowa typu ,,podświetlenie' ; ,,menu'' itp. :)

Napisano

Ja niedawno kupiłem Sigmę 25.10 za 162 zł na allegro. Ten model Sigmy wydał mi się rozsądnym zakupem ze względu na kodowaną transmisje i obecność uchwytu do zamontowania na kierownicy.

Więcej o tym pulsometrze tutaj: [pulsometr] Sigma PC 25.10 - Akcesoria rowerowe - Forum Rowerowe - Największe w Polsce

Wydaje mi się że jak dla laika w zupełności wystarcza. Mam go jakiś tydzień i jestem zadowolony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...