Skocz do zawartości

[Rowery] Dziwne absurdalne rowery - Pomoc :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Może ktoś widział gdzies bloga/zdjęcia z dziwnymi rowerami ? Poszukuję jakiś absurdalnych rowerów jakiś projekt nawet roweru, który nie wszedł lub wszedł w zycie i jest absurdalny :) Pomoże ktoś ? Jeżeli nikt nie ma namiarów na takie rowerki to może ktos ma pomysł i mi podrzuci, jest to dla mnie ważne i pilne dosyć :) efekt co z tym zrobię Wszystkim zaprezętuję dziękuję.

Napisano

Tak próbowałem, szukam kilka godzin znalazłem sporo ale chciałem się poradzić jak widzą to inne osoby jest to dla mnie ważne więc chciałbym poznać zdanie innych

Napisano

Ten Scott to jakas porażka umysłowa, pomijając fakt że 45g siodła wydały mi się nierealne...no i proszę!

Masz Romet'a na pocieszenie:

IMG_0947.JPG

...oraz pretendent do nagrody "po kiego ciula?":

30.jpg

POZDRo-:ver

p.s.: i jeszcze jeden, chyba bardziej o coś takiego chodziło OP:

http://www.stringbike.com/

Napisano

Masz Romet'a na pocieszenie:

IMG_0947.JPG

Przecież to rower stacjonarny, tylko starszej daty - nic w nim dziwnego nie ma. "Jeździłem" na bardzo podobnym, całkiem możliwe że właśnie takim Rometem :)

• 1 miesiąc temu...
Napisano

Plakat zrobiłem, zaliczone i to jak najbardziej pozytywnie spodobało się, widziałem rower z drabiną spodobał mi się więc taki narysowałem :):

Dodatkowo dałem hasło "Po szczeblach do celu" - daje do myślenia :)

4AkSVo3.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...