jaro86 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Hej. Można dokupić redukcję do sterów jak w temacie? Stery to oryginalnie załozone w Konie Tanuki Deluxe jakieś FSA na kulkach. Pytam bo nigdzie nie trafiłem na coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Jest coś takiego http://allegro.pl/bieznia-sterow-adapter-frm-tapered-1-1-8-1-5-i2813305188.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaro86 Napisano 29 Listopada 2012 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Kurcze, ale czy ten wynalazek podpasuje do tych sterów, nie wiem czy to nie jest do sterów z łożyskami maszynowymi, tak żeby dostawić tą poszerzoną bieżnie prosto do łożyska. a tu mam kulki:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luk33 Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Szczerze to nie mam pojęcia. Niech ktoś bardziej obeznany w temacie tapered się wypowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kazafaza Napisano 29 Listopada 2012 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2012 Wydaje mi sie, ze potrzebujesz biezni H6051 jak od swinek(The Pig) - one turlaja sie na kulkach. Ale dla pewnosci niech jakis autoryjtet sie wypowie POZDRo-:ver Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.